Τι πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στην ερωτική σου ζωή

Όπως είναι να φιλήσεις μία κοπέλα!
Τι πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στην ερωτική σου ζωήΥπάρχουν τόσα bucket list (λίστες με πράγματα που πρέπει να κάνεις μέχρι να πεθάνεις) οπότε γιατί να μην υπάρχει και μία σεξουαλικού περιεχομένου; Το σεξ είναι τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μας οπότε είναι κρίμα να περιοριστούμε στα βασικά. Παρακάτω θα βρεις τι θα πρέπει να κάνεις έστω και μία φορά στη ζωή σου αν δεν τα έχεις κάνει ήδη.

 

► Σεξ μέσω τηλεφώνου. Ξέρω υπάρχει και το cyber σεξ που κυρίως για τους άντρες είναι πιο ενδιαφέρον αλλά η αλήθεια είναι πως τα αισθήματα είναι πιο έντονα όταν προσπαθείτε να ερεθίσετε τον άλλον με την φωνή. Εκεί μετράει και η κάθε ανάσα...

► Τόσα sex toys υπάρχουν οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι που να σας αρέσει και στους δύο. Δεν είναι τυχαίο που μερικές γυναίκες φτάνουν σε οργασμό μόνο με δονητή.

► Θεωρητικά είναι παράνομο αλλά το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι άκρως ερεθιστικό. Φυσικά προσέξτε τι ώρα θα πάτε αλλά και που θα πάτε. Υπάρχουν πάρα πολλοί ‘ματάκηδες’ που δεν γνωρίζουν από τρόπους.

► Σίγουρα πρέπει να δεις κάποια ταινία ερωτικού περιεχομένου. Μπορεί να είναι καθαρά πορνό ή κάτι πιο soft ανάλογα με τα γούστα σου.

► Αν έχεις δικό σου σπίτι ή εκείνος το δικό του, πρέπει να κάνετε σεξ παντού. Στο πλυντήριο, στο τραπέζι, στον καναπέ, στο γραφείο και πάει λέγοντας.

► Το ‘ένα στα γρήγορα’ μπορεί να είναι και από τα καλύτερα σεξ που θα κάνεις. Φυσικά δεν θα βγάλετε τα ρούχα σας γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα.

► Μία φορά πρέπει να φιλήσεις γυναίκα. Όχι αυτό δεν σε κάνει αμέσως ομοφυλόφιλη. Μπορεί να μην καταλήξετε ποτέ στο κρεβάτι αλλά σίγουρα θα περάσεις ωραία.

► Δεν χρειάζεται να το κάνεις συνήθεια αλλά μία φορά πρέπει να δοκιμάσεις το one night stand. Μην ρωτήσεις καν το όνομά του!