Σε απάτησε! Πως να τον εμπιστευτείς πάλι;

Let it go και κάνε restart στη σχέση σας!
Σε απάτησε! Πως να τον εμπιστευτείς πάλι;



O φίλος σου τα θαλάσσωσε!Ενέδωσε στον πειρασμό μιας άλλης γυναίκας! Ξέχασε την εντολή “ου μοιχεύσεις” και έκανε πράξη αυτό που δεν έπρεπε!  Το έμαθες, σε έπιασε ταχυπαλμία, σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σκέφτεσαι τον φίλο σου στην αγκαλιά μιας άλλης κοπέλας και σου έρχεται τρέλα. Το σκέφτεσαι από εδώ, το σκέφτεσαι από εκεί και μετά από ένα overdose σκέψεων ψάχνεις εν τέλει να βρεις ελαφρυντικά για να δικαιολογήσεις την πράξη του αυτή. 

Από εκεί αρχίζουν όλα. Όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο και δεν το τελειώνεις επί τόπου αλλά αντιθέτως ψάχνεις να βρεις τρόπους για να τον δικαιολογήσεις τότε σημαίνει πως κατά βάθος θέλεις να του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία! 

Και καλά θα κάνεις. Δικαιώμά σου! Με μία προϋπόθεση όμως! Να είναι και ο άλλος διατεθειμμένος να σου δείξει πως μετάνιωσε. Και  που ξέρεις μπορεί στην περίπτωσή σας να ισχύει το κάθε εμπόδιο για καλό! Γιατί να αναλώνεσαι στα κλασσικά και κλισέ στερεότυπα που θέλουν το κέρατο να είναι ο Νο1 λόγος οριστικού χωρισμού; Άνοιξε λίγο το μυαλό σου και σκέψου τον λόγο που ίσως τον ώθησε σε αυτή τη πράξη. Φταις κάπου και εσύ; Είχε αλλάξει τώρα τελευταία η σχέση σας; Μήπως είχε βαλτώσει και ήθελε μια ανανέωση; Είναι τέτοιος (άπιστος)τύπος; Τι από όλα; Ψύχραιμα εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα και αποφάσισε. Αν δεις ότι η κατάσταση αξίζει τότε δώσε του μια δεύτερη ευκαιρία αλλιώς τελείωσε το μια για πάντα!

Αν επιλέξεις να τον συγχωρέσεις τότε υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να αναθεωρήσεις!

Καταρχάς θα πρέπει να τον συγχωρέσεις γι΄αυτό που έκανε. Ξέχνα τα υπονοούμενα, τα inside jokes και τις ύπουλες κακιούλες σε ανύποπτο χρόνο. Θα πρέπει να προχωρήσεις, να ξεχάσεις ότι έγινε και να κάνετε μια νέα αρχή!

Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Θα πρέπει να λέτε τα πάντα μεταξύ σας. Να μην κρύβετε τίποτα. Ότι νιώθετε να το λέτε. Αρνητικό ή θετικό δεν έχει σημασία! 

Όταν οι φίλες σου και η οικογένεια σου έμαθε πως σε απάτησε το πρώτο πράγμα που σου είπαν είναι να χωρίσεις. Όμως κακά τα ψέματα εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τον σύντροφό σου και καταλαβαίνεις τις κινήσεις του, τις αντιδράσεις του και τα πάντα. Πάρε συμβουλές αλλά το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνεις!

Σε πρώτη φάση μέχρι να τον εμπιστευτείς πάλι θα έχεις τα μάτια σου 677 και θα τσεκάρεις κάθε κίνησή του. Προσοχή όμως μην γίνεις παρανοϊκή! Δεν χρειάζεται να κάνεις σκηνές και να παρεξηγείς το οτιδήποτε κάνει! 

Ανάκτησε αυτοπεποίθηση και πάρε τα πάνω σου. Δεν χρειάζεται να είσαι αδύναμη και pathetic γιατί έτσι θα σε βλέπει και το αγόρι σου!

Επειδή κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα το ξανακάνει καλό είναι να μην το ξεχάσεις και 100% αυτό που έκανε. Κράτησε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου σε τέτοια θέση που δεν θα σε “τρώει” κάθε λίγο και λιγάκι όμως! 

Πως θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να τον χωρίσεις; (Καμία σχέση με κέρατο)!