Δεν είσαι καλή στα λόγια; Πώς θα του δείξεις ότι τον αγαπάς χωρίς να του το πεις

Απλές κινήσεις που σίγουρα θα εκτιμήσει.
Δεν είσαι καλή στα λόγια; Πώς θα του δείξεις ότι τον αγαπάς χωρίς να του το πεις



Λένε για τις γυναίκες ότι είναι περίπλοκα πλάσματα αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Αν είσαι κάποιο καιρό με το αγόρι σου σίγουρα θα αναγνωρίσεις τα παρακάτω. Υπάρχουν φορές που του λες ότι τον αγαπάς αλλά εκείνος είναι στον κόσμο του. Δεν το νιώθει! Μετά ξενερώνεις γιατί δεν είχες την ανταπόκριση που ήθελες και ίσως καταλήξατε και σε τσακωμό. Οπότε σταμάτησες να του το λες. Been there, done that. Οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι τους αγαπάς και όχι να τους το λες, μάλλον επειδή νιώθουν άβολα σε πιο συναισθηματικές καταστάσεις. Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις.

 

● Φτιάξε του το αγαπημένο πρωινό και πήγαινέ του το στο κρεβάτι. Φρόντισε να έχει ρεπό όμως ώστε να το απολαύσει. Και που ξέρεις, μπορεί να καταλήξετε και σε σεξ!

● Υποχώρησε καμιά φορά και πήγαινε μαζί του στον αγώνα χωρίς να κάνεις μούτρα. Στην σχέση πρέπει να γίνονται υποχωρήσεις και εκείνος θα το εκτιμήσει που όχι απλά ήρθες αλλά προσπάθησες και να περάσεις καλά.

● Δεν έχει σημασία αν είστε 5 μήνες μαζί ή 5 χρόνια. Μην ξεχνάς να τον φλερτάρεις και να του κάνεις teasing. Όπως εσύ έτσι και εκείνος θέλει να νιώθει ότι τον θέλεις ακόμα.

● Μην ξεχνάς να τον φιλάς! Όταν περνάει ο καιρός τα φιλιά λιγοστεύουν. Εν μέρη είναι λογικό αλλά πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

● Μην περιμένεις κάποιο γεγονός να του πάρεις κάποιο δώρο. Μπορείς να του πάρεις ένα μικρό gadget χωρίς να γιορτάζεται κάτι. Σίγουρα θα του φτιάξεις την ημέρα.