Πώς να καταστρέψεις ένα ραντεβού

Οι ατάκες που θα τον διώξουν μακριά...
Πώς να καταστρέψεις ένα ραντεβού



Συμβαίνει συχνά... Ενθουσιάζεσαι με κάποιον που γνώρισες μέσω facebook ή στο μπαράκι που έπινες ποτό με τις φίλες σου. Ανταλλάξατε λίγες κουβέντες, τον αριθμό του κινητού σας και κανονίζετε επιτέλους να βγείτε ραντεβού. Πρώτη φορά οι δυο σας. Από το πρωί ετοιμάζεσαι, βάφεις νύχια, μαλλιά, καλλωπίζεσαι, δοκιμάζεις το πιο σέξι φορεμα για να τον εντυπωσιάσεις. Ο ενθουσιασμός σου στα ύψη! Μπορεί αυτός ο τύπος να είναι επιτέλους αυτό που ψάχνεις. Φτάνεις στο ραντεβού και στα δέκα πρώτα λεπτά σκέφτεσαι τι δικαιολογία να βρεις για να φύγεις τρέχοντας.

Κάτι σε έχει ξενερώσει τρελά! Δεν ξέρει να μιλάει; Είναι ψώνιο, βαρετός; Ποιος ξέρει...

Πάντως, υπάρχει τρόπος να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Πως; Αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, σίγουρα θα το καταφέρεις! Κι αν δεν θέλεις να τον διώξεις... μην κάνεις τίποτα από όλα αυτά! Μήπως βγεις και δεύτερο ραντεβού μαζί του...

1. Μίλα για τον πρώην σου. Πέτα του δήθεν με αφέλεια: «Α, ένα τέτοιο κινητό είχε και ο πρώην μου» ή απλά ξεκίνα τη συζήτηση για τον πρώην, δείχνοντάς του ότι δεν τον έχεις μάλλον ακόμα ξεπεράσει (και καλά!). Δεν υπάρχει χειρότερη ξενέρα! 

2. Μίλα του μόνο για τον εαυτό σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα από τη στιγμή που ξυπνάς ως τη στιγμή που ξαπλώνεις για ύπνο το βράδυ. Το πιο πιθανό είναι να τον κουράσεις και να βαρεθεί με την πολυλογία σου. Αν τον πιάσει και κανένας πονοκέφαλος, λογικά το ραντεβού θα λήξει σύντομα. Εδώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη ατάκα που πρέπει να πεις. Αρκει το «Εγώ το πρωί... και μετά πάω...και μου αρέσει» μπλα, μπλα, μπλα. Χωρίς τελεία.

3. Δείξτου τον κάλο που έβγαλες στο πόδι, ή κάτι αηδιαστικό. Ίου!

4. Μίλα λίγο σαν νταλικέρης. Οι περισσότεροι άντρες το σιχαίνονται αυτό. Βγάλε το μαγκάκι που κρύβεις μέσα σου και που το φανερώνεις μόνο σε στιγμές καφρίλας με τους κολλητούς σου.

5. Παίξ’ το αθεράπευτα ρομαντική, σαν να είσαι βγαλμένη από κάποια άλλη εποχή. Βαρετό!

6. Βάλε το πιο juicy, κολλώδες και λαμπερό lip gloss που έχεις. Ακόμα και τίποτα να μην πεις, τουλάχιστον θα αποφύγεις να πλησιάσει στα χείλη σου. Με αυτό το πράγμα πάνω σου, θα μείνει μακριά. Yes!

7. Αν είναι μεγαλύτερος, χτύπα τον στο ευαίσθητο σημείο, την ηλικία! Το ίδιο αν είναι μικρότερος. Κάντον να πιστέψει ότι δε βλέπεις και πολλά κοινά μεταξύ σας. Αν χρειαστεί, πες ψέμματα για τη δική σου ηλικία, ώστε να πετύχεις τη διαφορά που σε βολεύει για να τον αποφύγεις. Διαβολικό!

8. Στέλνε συνεχεια μηνύματα από το κινητό σου στην κολλητή σου. Μήπως να της πεις να σε πάρει και κανένα τηλέφωνο για να τα πείτε;

9. Πλήρωσε το μερίδιό σου στο λογαριασμό και αν επιμείνει πες του «Τελοσπάντων,  σ’ευχαριστώ, αλλά δεν ήταν ανάγκη. Δεν είσαι και το αγόρι μου». Ουπς!

Κάπως το έχω κάνει εικόνα όλο αυτό και τον λυπάμαι τον καημένο που θα βρεθεί σε τέτοια θέση. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά: Οι ξεκάθαρες, σταράτες και ειλικρινείς κουβέντες κι εξηγήσεις, πιάνουν καλύτερα από όλα τα «κόλπα».

Αλλά, αν πάει γυρεύοντας, του αξίζει μια μικρή πλακίτσα!