Σεξ και σχέσεις: 10 ενδείξεις ότι σε απατά!

Αποκαλύπτοντας τον Άπιστο Θωμά!
Σεξ και σχέσεις: 10 ενδείξεις ότι σε απατά!



Ο Απιστος Θωμάς στις μέρες μας έχει πολλά πρόσωπα: Γιώργος, Τάκης, Κώστας, Δημήτρης, Αντώνης και πάει λέγοντας (συμπλήρωσε κατά βούληση). Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέσαι αν ο καλός σου σε απατά, πριν κάνεις όλο το σπίτι γυαλιά καρφιά και καταλήξεις με τις κολλητές σου πάνω από μια τούρτα cookies να αναστενάζετε ότι “όλοι οι άντρες είναι ίδιοι”, δες παρακάτω τα 10 ένοχα σημάδια που δείχνουν ότι σε αυτή την σχέση τελικά δεν είστε μόνο δύο!

Βλέπεις το σεξ με τηλεσκόπιο!

Λένε ότι το ξένο είναι πιο γλυκό, οπότε γιατί να τρως κάθε μέρα το ίδιο σπιτικό φαγητό όσο κι αν σου αρέσει; Στο τέλος θα το βαρεθείς! Έτσι, κι ο αγαπημένος σου που εκτός από τις αραιές πλέον επαφές σας, το σεξουαλικό του ρεπερτόριο το έχει ανανεώσει εντυπωσιά. Δηλαδή, που ο έμαθε ο Μάκης αυτά τα νέα κόλπα;

Κρυφές επικοινωνίες κι ενδοεπικοινωνίες!

Το παλιό “Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι” έχει απλουστευτεί στο “δείξε μου το κινητό σου να σου πω ποιος είσαι”. Αλλά, επειδή μια ζωή αυτός ήσουν Μάκη μου, γιατί φροντίζεις ξαφνικά στις 11.30 το βράδυ να μιλάς στα κρυφά στο μπαλκόνι με το μποξεράκι; Παίρνει το κινητό μαζί του ακόμη και για να πάει στο μπάνιο της καφετέριας, το έχει μονίμως στο αθόρυβο, το κλείνει τα βράδια “για να μην σας ενοχλεί” και εννοείται πως ο κωδικός κλειδώματος είναι επτασφράγιστο μυστικό. Ναι, τα ύποπτα τηλεφωνήματα μπορεί να είναι ενοχοποιητικά στοιχεία, και γνωρίζοντας το διαγράφει τα πειστήρια του εγκλήματος. Δεν μπορεί να είναι το ίδιο τακτικός, όμως, σε όλους τους λογαριασμούς του στα social media. Έχε τα μάτια σου ανοικτά, μιας και το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.

Έχει ομορφύνει...

Ίσως το πιο κλασικό σημάδι απιστίας, το οποίο ισχύει και για τα δύο φύλα. Νέες συνδρομές στα γυμναστήρια, απώλεια κιλών, νέο κούρεμα και ολοκαίνουργια ρούχα. Ακόμη πιο δυνατά κουδουνίζει το καμπανάκι αν παρατηρήσεις στο συρτάρι του και νέα εσώρουχα, τα οποία εσύ δεν έχεις δει φορεμένα ποτέ. Ένα νέο πρόσωπο σημαίνει γενική ανανέωση -εσωτερική και εξωτερική- και ένα θαυμάσιο κίνητρο για να φροντίσει περισσότερο τον εαυτό του. Κι αν ξαφνικά τον δεις να περνάει διπλάσια ώρα το πρωί να ετοιμαστεί για το γραφείο, μπορείς να έχεις και μια καλή πρώτη εικόνα για το που βρίσκεται αυτό το νέο ενδιαφέρον.

Ο νέος φίλος

Ή αλλιώς ο κύριος Άλλοθι. Μπορείς να θυμηθείς πόσο καιρό ακούς για εκείνον τον φίλο του από το στρατό; Θα σε βοηθήσουμε εμείς: από τότε ξεκίνησε και το φλερτ μαζί της. Μπορείς να θυμηθείς πόσες φορές συναντήθηκε μαζί του για ποτά; Είναι τα βράδια που μάλλον σου πρόβαρε τα μέτρα για το καπελάκι του ταράνδου. Εννοείται, ούτε λόγος για κοινή έξοδο με αυτόν τον περίφημο φίλο του. Βλέπεις, όσο λιγότερα ξέρεις για αυτόν τον νέο μυστηριώδη φίλο, τόσο η περίπτωση μυρίζει κάλυψη από χιλιόμετρα.

Είσαι το plan B.

Aπό εκεί που πάντα είχε μια πρόταση για τους δυο σας, τώρα ξαφνικά περιμένει από εσένα να προτείνεις εξόδους και δραστηριότητες και, ακόμη και όταν το κάνεις, δεν είναι σίγουρο πως θα είναι διαθέσιμος να ακολουθήσει. Αν τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιείς πως περνάς περισσότερο χρόνο με τους κολλητούς σου παρά μαζί σου, ίσως δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζεις για την ελευθερία σου.

Θέλει να ξέρει το πρόγραμμά σου!

Όχι από αγνό ενδιαφέρον για σένα, αλλά από αγνό ενδιαφέρον για να καλύψει τα νώτα του. Τι διαφορά έχει αν θα επιστρέψεις σπίτι στις 5 ή στις 6; Γιατί ξαφνικά τον νοιάζει πότε θα πας κομμωτήριο ή τις μέρες που πας για laser; Γιατί σε ρωτάει τι ώρα σκοπεύεις να πέσεις για ύπνο; Όλα δρουν συμπληρωματικά, αφού βασίζεται σε αυτά για να βάζει σφήνες μέσα στην ημέρα άλλα ραντεβού όσο εσύ πελαγώνεις στο δίλημμα γαλλικό ή κτιστό. Καλέ, ξύπνα!

Οι φίλοι του δείχνουν μουδιασμένοι.

Οι φίλοι του σίγουρα θα μείνουν στο πλευρό του και θα κρατήσουν το μυστικό μιας απιστίας του κολλητού τους. Αυτό σημαίνει πως ο λεγάμενος μπορεί να έχει γνωρίσει την άλλη στην παρέα (αληθινή ιστορία) και απλά εσύ να είσαι η επίσημη. Ε, κάποιος από όλους, μόλις σε δει θα σκεφτεί ''αχ την κακομοίρα'' και αυτό το βλέμμα σίγουρα μπορείς να το διαβάσεις.

Τον πιάνεις να λέει ψέματα για διάφορα

Ο καλός ο άπιστος -που δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση απλά βρίσκει λογικό να σε απατά κρυφά- ξέρει να λέει και καλά ψέματα. Φυσικά, επειδή το ένα ψέμα φέρνει το άλλο, κάπου θα βρεις το λάθος στην ψεύτικη ιστορία του. Μάζευε, μάζευε ψεματάκια, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί το έργο που παίζεται πίσω από την πλάτη σου.

Το έχεις ξαναδεί το έργο

Αν του έχεις συγχωρέσει ήδη μια απιστία, είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια μιας επόμενης, αφού και υποψιασμένη θα είσαι (μια φορά άπιστος, πάντα άπιστος) και ξέρεις και τον τρόπο που λειτουργεί. Δεν λέμε να τον δικάσεις για πάντα για ένα στιγμιαίο λάθος, αλλά μην είσαι απολύτως σίγουρη πως έμαθε το μάθημά του την πρώτη φορά.

Το νιώθεις...

Μην αγνοείς την έκτη αίσθηση που διαθέτεις. Πολλές φορές το άσχημο προαίσθημα πως κάτι πάει στραβά, το έχουμε κι ας μην υπάρχει καμία ένδειξη. Follow your insticts -αρκεί να μην έχουμε μπλεξίματα με το νόμο!

Διάβασε ΕΔΩ τι οδηγεί τους άντρες στην απιστία