Αρκεί η γλώσσα του σώματος για να τον κατακτήσεις... Δες πως!

Υπάρχουν και στιγμές που τα λόγια περισσεύουν...
Αρκεί η γλώσσα του σώματος για να τον κατακτήσεις... Δες πως!



Έχεις ακούσει για τη γλώσσα του σώματος και πόσο σημαντική είναι για να σκιαγραφήσεις στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του άλλου. Να καταλάβεις τις προθέσεις του, τη διάθεσή του, ή ακόμα αν λέει ψέμματα. Σε κάθε τομέα της ζωής μας, η γλώσσα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο, για να «διαβάζουμε» τον άλλον, αλλά και για να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, περνώντας στους γύρω μας τα μηνύματα που θέλουμε.

Καμιά φορά οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, τα οποία φαίνονται ξεκάθαρα από τις εκφράσεις του προσώπου μας και από τη στάση του σώματός μας. Όποιος ξέρει να διαβάζει σωστά και τα δύο (πρόσωπο και σώμα), μπορεί σίγουρα να δει πίσω από τις λέξεις.

Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος για να κερδίσεις εκείνον που σε ενδιαφέρει, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά τρικ:

1. Κοίτα το πρόσωπό του, πριν χαμογελάσεις. Οι άντρες γοητεύονται με το χαμόγελο. Πριν του χαμογελάσεις, κοίτα τον για μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια, στα χείλη και ύστερα χάρισέ του το καλύτερο και πιο γλυκό χαμόγελό σου.Θα τον κάνεις να καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει.Και θα του δώσεις το πράσινο φως, για να σε πλησιάσει.

2. Να τον κοιτάς συνέχεια στα μάτια. Μη χάνεις την οπτική επαφή μαζί του. Ακόμα κι όταν θελήσεις να κοιτάξεις αλλού, πάρε τα μάτια σου από τα δικά του, αργά.

3. Σταμάτα να κινείσαι πέρα δώθε. Αν είσαι υπερκινητική, αν δεν μπορείς να βολευτείς στην καρέκλα σου και κινείσαι συνεχώς,αλλάζοντας συνέχεια πόζες, δείχνεις στον άλλον νευρικότητα και άγχος. Το μήνυμα που μάλλον θα του στείλεις, είναι ότι δεν σου αρέσει και πολύ εδώ που είσαι και ότι θέλεις να φύγεις.

4. Συμπεριφέρσου σαν να τον ξέρεις από πάντα. Να είσαι άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερο, ο εαυτός σου.

5. Να έχεις μια σέξι και καμαρωτή πόζα. Μην καμπουριάζεις, μη σκύβεις το κεφάλι σου.Πέτα το στήθος σου έξω, φέρε τα πόδια σου σταυροπόδι. Έτσι, εμπνέεις στον άλλον αυτοπεποίθηση, σιγουριά, sex appeal. Και όταν νιώθεις σέξι και όμορφη και το δείχνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δουν και οι γύρω σου.

Μη φοβάσαι να του δείξεις ότι τον θες και ότι σου αρέσει. Άσε το σώμα σου να του δείξει, όσα με λόγια δεν μπορείς ακόμα να του πεις. Έχετε καιρό για λόγια, αργότερα...