Οι συνήθειες των αντρών στο σεξ που μας ξενερώνουν

Όχι δεν θέλουμε να κάνεις όλο το κάμα σούτρα μέσα σε ένα τέταρτο!
Οι συνήθειες των αντρών στο σεξ που μας ξενερώνουν



Η αλήθεια είναι πως το καλό σεξ είναι τέχνη. Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Εκτός από την πράξη μετράει να βάλεις και τον άλλον στο mood, να κάνετε τα τέλεια προκαταρκτικά και φυσικά να καταλήξει όλο αυτό σε ένα παθιασμένο σεξ. Οι άντρες όμως επειδή δεν θέλουν μάλλον να μπουν στο μυαλό της γυναίκας, κάνουν κάποια πράγματα ξενέρωτα. Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω:

 

Δεν μπορεί να βγάλει τα ρούχα σου

Ακόμα μετά από τόσα χρόνια που είστε μαζί, εκείνο το σουτιέν χρειάζεται δύο ώρες μέχρι να το ανοίξει! Όταν χρειάζεται πάνω από δύο δευτερόλεπτα η διάθεση αρχίζει και χάνεται...

Βγάζει πρώτα το παντελόνι του

Έχετε μπει σε μια διαδικασία να γδυθείτε μόνοι σας για πιο γρήγορα αλλά εκείνος βγάζει μόνο το παντελόνι και μένει με το t-shirt και τις κάλτσες. Ίου!

Νομίζει πως είναι πορνό

Έχει δει τόσες ταινίες πορνό που έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με την ηθοποιία. Δεν βολεύουν όλες οι στάσεις που δείχνουν αυτές οι ταινίες...

Δοκιμάζει όλες τις στάσεις

Πρώτον δεν είσαι τόσο ευλύγιστη και δεύτερον πότε να προλάβεις να ευχαριστηθείς μία στάση όταν εκείνος είναι ήδη έτοιμος για την επόμενη;

Παραείναι ευγενικός

Στο σεξ δεν θέλεις τρόπους ευγένειας. Αν εκείνος θέλει να σε βάλει στα τέσσερα δεν θέλεις να πάρει και την έγκρισή σου. Ή το κάνετε παθιασμένα ή όχι.

Δεν αγγίζει τόσο πολύ

Εκείνος απλά συγκεντρώνεται στο μόριό του ενώ εσύ θέλεις να τον νιώσεις και λίγο πιο κοντά σου. Την επόμενη φορά που είναι εκείνος από πάνω σου πες του να ξαπλώσει με τέτοιο τρόπο που να σε ακουμπάει.

Αφήνει τα πάντα πάνω σου

Εντάξει είναι ωραίο να είσαι από πάνω του γιατί έχεις τον έλεγχο αλλά δεν θέλεις κιόλας εκείνος να είναι απλά ξαπλωμένος.