Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι και πάλι στη μόδα. Πώς θα το κάνεις χωρίς να εκτεθείς

Τι πρέπει να προσέξεις πριν δώσεις ραντεβού στο αυτοκίνητο!
Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι και πάλι στη μόδα. Πώς θα το κάνεις χωρίς να εκτεθείς



Το σεξ στο αυτοκίνητο δεν απευθύνεται μόνο στα παράνομα ζευγάρια ούτε σε αυτούς που θέλουν να κάνουν πιο kinky την ερωτική τους ζωή. Σε μία εποχή που οι περισσότεροι έχουν ξαναγυρίσει ή δεν έφυγαν ποτέ από το πατρικό τους τα ‘ραντεβού’ στο αμάξι μοιάζουν με επιτακτική ανάγκη.

Καλό το σινεμά και οι έξοδοι για φαγητό, αλλά πόσες ‘καληνύχτες’ να πεις έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας; Μετά από το sexting, τις όλο νόημα ματιές και τα καυτά φιλιά το ‘θέμα’ πρέπει να συνεχιστεί. Κι αν κάποτε το δίλημμα ήταν «σπίτι σου ή σπίτι μου» τώρα είναι «στο smart ή στο Polo». Εννοείται στο δεύτερο! Επειδή όμως το τελευταίο που θέλεις είναι να σε πιάσουν σε όχι και τόσο κατάλληλες στάσεις, πάρε τις προφυλάξεις σου - κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επίλεξε προσεκτικά το μέρος: Δεν θέλεις να είναι κάπου κεντρικά, για ευνόητους λόγους, ούτε όμως στη μέση του πουθενά. Βρείτε έναν δρόμο ή ένα ξέφωτο που να βρίσκεται σε ασφαλή απόσταση από κατοικημένη περιοχή.

Φόρεσε άνετα ρούχα: Δεν εννοούμε φόρμες, αλλά ρούχα που βγαίνουν εύκολα ή που ακόμη κι αν μείνουν δεν ενοχλούν. Φορέματα και φούστες είναι ιδανικά για τον σκοπό αυτό. Το καλσόν παρακάμπτεται – γι’ αυτό υπάρχουν οι ζαρτιέρες και οι ψηλές κάλτσες.

Μην αφήσεις φώτα αναμμένα: Η παρουσία σας θα πρέπει να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται. Αυτό σημαίνει όχι φώτα, ανοιχτά παράθυρα (λίγο χρειάζεται) και μουσική στη διαπασών.

Φέρε μαζί σου τα απαραίτητα: Το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχει προφυλακτικά, υγρά μαντηλάκια και χαρτομάντιλα. Μην ξεχνάς ότι η προστασία και η υγιεινή είναι πάνω από όλα.

Μην χάσεις χρόνο στα προκαταρκτικά: Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να χάσετε χρόνο. Εδώ ισχύει το ‘ένα στα γρήγορα’. Η αίσθηση της ‘παρανομίας’ αυξάνει την αδρεναλίνη, οπότε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να μπεις στο κλίμα.

Πρόσεξε μην σε πιάσουν: Πολλές φορές το πάθος οδηγεί σε λάθη. Σίγουρα δεν βλέπεις την ώρα να βρεθείς μαζί με τον σύντροφό σου, αλλά το σεξ στο αυτοκίνητο χρειάζεται προσοχή.