Σε χώρισε! Πως θα τον κάνεις να το μετανιώσει;

Έλα τώρα που δεν σε νοιάζει...!
Σε χώρισε! Πως θα τον κάνεις να το μετανιώσει;



Είτε σε ενδιαφέρει είτε νομίζεις πως δεν σε ενδιαφέρει ο πρώην σου πάντα υπάρχουν  τρόποι για να τον κάνεις να μετανιώσει που πήρε αυτή την απόφαση! Και φυσικά δεν εννοούμε κινήσεις κατινιές που μπορούν επί τόπου να του επιβεβαιώσουν τη  απόφαση που πήρε και να του την κάνουν ορθή σκέψη!

 Γι' αυτό πρέπει να ακολουθήσεις το high road και να φερθείς σαν κυρία με όλη την έννοια της λέξης!

1. Αυτοπεποίθηση
Λέξη κλειδί και χαρακτηριστικό που πρέπει να σε διακατέχει πλήρως! Διότι αν τον δεις πουθενά έξω τυχαία μην σκύψεις το κεφάλι, όρθωσε ανάστημα και πίστεψε πως είσαι μια θεά εκείνη τη στιγμή. Όλα είναι στο μυαλό, μην ξεχνάς! Θα πάρεις τέτοιο αέρα που δεν θα το πιστεύεις πως είσαι εσύ! Ακόμα και χάλια να νιώθεις προσποιήσου πως η ζωή σου κυλάει ήρεμα και συναρπαστικά και χωρίς αυτόν! Έτσι θα του δείξεις πως δεν τον έχεις ανάγκη για να είσαι happy! Και τον σκοπό σου τον πέτυχες! Θα φαίνεσαι δυνατή και ανεξάρτητη!

2. Καλά μου social media!!!
Όποτε μας συφέρει μας κάνουν καλό και όποτε δεν μας συμφέρει μας "καταστρέφουν" τη σχέση! Στην προκειμένη όμως είναι απαραίτητο εργαλείο για μια χωρισμένη που έχει τέτοιο καλό σκοπό!!! Αντί λοιπόν να στέλνεις cool μηνύματα στον πρώην σου για το πόσο καλά είσαι και μπλα μπλα μπλα..φανέρωσέ το στο instagram, facebook κτλ! "Βγάλε" τον καλύτερο σου εαυτό και αποτύπωσε τον σε φωτογραφίες που θα ποστάρεις στα social media...για να καταλάβει τι είχε και τι έχασε!

3. Άφησε τους λόγους που χωρίσατε στην άκρη..και ακόμα παραπέρα!
Επουδενί μην κάθεσαι και αναλύεις τους λόγους που σας οδήγησαν στο χωρισμό..ειδικά σε αυτόν! Κάποιος να σε σταματήσει παρακαλώ! Άφησε τις κακές στιγμές σας στο παρελθόν! Ξέχνα τις! Μην τις σκέφτεσαι όλη την ώρα, πήγαινε παρακάτω. Φέρσου έξυπνα ρε κορίτσι μου. Εάν τύχει και μιλήσετε τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να θυμηθείτε τις καλές στιγμές και να τον κάνεις να νοσταλγήσει!

4. Κάνε μια αλλαγή και εσύ..!
Δεν καταλαβαίνεις πότε μια κοπέλα χωρίζει; Όταν κάνει αλλαγές στα μαλλιά της! Η Νο1 αντίδραση!Τέλεια αλλαγή όμως αναμφίβολα! Θα σου κάνει καλό στην ψυχολογία σου! δεν θα το κάνεις για να αρέσεις στον πρώην σου αλλά για εσένα! Βέβαια όσο να 'ναι θα είναι και ένα bonus όταν θα σε δει αλλαγμένη!

5. Φλέρταρε!
Εντάξει μην είσαι υπερβολική και κάτσεις και κάνεις χαζογκομενιές μπροστά στον πρώην σου. Αλλά αν έρθει κάποιος να σου μιλήσει μπορείς να είσαι ευγενική και χαμογελαστή. Πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλοι διαθέσιμοι άντρες που σε περιτριγυρίζουν και δεν σε ενοχλεί καθόλου αυτό!

6. Ντύσου όχι πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου!
Όπως ξέρεις οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Γι΄αυτό και εσύ θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή τους την "ικανότητα" και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό! Ντύσου ωραία και sexy, όχι όμως προκλητικά. Ανάδειξε τα προσόντα σου όπως πρέπει! Οι άντρες θα σε περιτριγυρίσουν και θα καταλάβει ότι είσαι μία τελειότητα!

7. Be happy!
Είναι τέλειο να δείχνεις πόσο happy είσαι και χωρίς αυτόν. Πρέπει να δείχνεις ότι είσαι η χαρά της ζωής και ότι όλοι γύρω σου σε θέλουν στη παρέα τους και περνάνε τέλεια μαζί σου, γιατί όχι και αυτός αν τα ξαναβρείτε;

Στην τελική άκου αυτά τα 7 upbeat τραγούδια για να έχεις μια super ημέρα!