Πρώτο ραντεβού: Όσα δεν πρέπει να κάνεις

Για να υπάρξει και δεύτερο!
Πρώτο ραντεβού: Όσα δεν πρέπει να κάνεις



Γνωριστήκατε σε ένα bar πριν λίγες μέρες. Κοιταχτήκατε, σε κέρασε ένα πρώτο σφηνάκι, γνωριστήκατε, ανταλλάξατε κινητά και κανονίσατε το πρώτο σας ραντεβού για αύριο. Έχεις αγωνία γιατί σου αρέσει και θα ήθελες να ακολουθήσει και δεύτερο ραντεβού. Αυτά είναι τα "λάθη" που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο.

Υπερβολικό ντύσιμο
Κι αντίστοιχα υπερβολικό βάψιμο ή υπερβολικά χτενίσματα. Στο πρώτο ραντεβού όλες θέλουμε να είμαστε όμορφες, αλλά για να το πετύχουμε αυτό δεν προετοιμαζόμαστε για γάμο. Να είμαστε περιποιημένες αλλά το "too much" κανείς δεν το αγάπησε. Άλλωστε σκέψου πως σε γνώρισε.

Αναφορά σε πρώην
Όλοι έχουμε παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να το μοιραστούμε για να αποδείξουμε ότι δεν ήμασταν μια ζωή "μπακούρια". Τις προηγούμενες σχέσεις και τις συζητήσεις για αυτές, άσε τις για αργότερα (μη σου πούμε άσε τις εντελώς).

Ακατάπαυστη ομιλία
Δεν χρειάζεται να μην το "κλείνεις" καθόλου, για να δείχνεις ότι έχεις να πεις πράγματα. Παν μέτρον άριστον.

Γέλιο με όλα
Ακόμα και με όσα δεν είναι αστεία; Μπορείς να είσαι ευχάριστη ακόμα κι όταν δεν ξεκαρδίζεσαι με το παραμικρό.

Ενασχόληση με το κινητό 
Ακόμα κι αν βαριέσαι τελικά, μην το δείχνεις με αυτό τον τρόπο. Γίνεσαι κι η ίδια βαρετή. Μπορείς να δεις τι ανέβηκε στο Instagram και μία ώρα μετά.

Έντονο φλερτ
Αν πάλι σου αρέσει πολύ, δεν είναι ανάγκη να το δείξεις όσο θα ήθελες. Εκδήλωσε το ενδιαφέρoν σου με έξυπνες ατάκες, ή με ένα μικρό άγγιγμα, αλλά κράτα ισορροπίες. Άσε εκείνον να κάνει τα "αντρικά" πράγματα.

Αλκοόλ
Φυσικά και θα απολαύσεις και ένα και δυο cocktail. Αλλά μεγάλο παιδί είσαι και ξέρεις τα όρια σου. Κανείς δεν θα θέλει να ξαναβγεί με κάποια που στο πρώτο ραντεβού έγινε στουπί.

Δες εδώ τα "βρώμικα" μυστικά των αντρών που δεν μας λένε ποτέ.