Καθυστερεί συνέχεια στα ραντεβού σας;

Πες του να διαβάσει αυτό το άρθρο...
Καθυστερεί συνέχεια στα ραντεβού σας;



Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δε στήνουμε ποτέ μια γυναίκα. Αν φυσικά τύχει κάτι έκτακτο και σε ειδοποιήσει ότι θα καθυστερήσει στο ραντεβού, συγχωρεμένος. Άνθρωποι είμαστε! Αν όμως ο καλός σου έχει κακή σχέση με την ώρα και καθυστερεί μονίμως, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσει αυτό το άρθρο. Όσα αποφεύγεις ή ντρέπεσαι να του πεις εσύ, θα του τα πούμε εμείς!

Φίλε άντρα,

- Όταν λέμε θα συναντηθούμε στις 9, εννοούμε στις 9 να είσαι στο μέρος συνάντησης. Όχι να ψάχνεις εκείνη την ώρα να παρκάρεις. Αυτή είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να υπολογίσεις απο νωρίς, ώστε να είσαι στην ώρα σου.

- Σταμάτα να επικαλείσαι συνεχώς δικαιολογίες του στυλ "Βρήκα πολλή κίνηση", "Έψαχνα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη" ή "Έχασα λίγο το δρόμο", γιατί απλά δεν το σώζεις. Πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσεις ένα μισάωρο πριν την ώρα που συνηθίζεις να ξεκινάς, ώστε να είσαι κύριος και στην ώρα σου;

- Αφού και μόνος σου αγχώνεσαι αν δεις ότι καθυστερείς και αναγκάζεσαι να πατήσεις παραπάνω το γκάζι μπας και γλιτώσεις λίγο από τη γκρίνια, γιατί να ανεβάζεις σφυγμούς και να βάζεις και σε κίνδυνο τη ζωή σου; Φρόντισε απλά να είσαι πιο συνεπής. 

- Να είσαι σίγουρος πως ακόμα κι αν δε σου γκρινιάξουμε, από μέσα μας σε βρίζουμε. Άσε που αν το συνεχίσεις για πολύ αυτό το τροπάριο, μάλλον είναι λίγα τα ψωμιά σου. Ποια γυναίκα θέλει να έχει δίπλα της έναν άντρα που συνεχώς τη στήνει; 

- Πάλι δε χτύπησε το ξυπνητήρι σου και σε πήρε ο ύπνος; Θυμήσου πια να ενεργοποιείς το ξυπνητήρι στο κινητό σου πριν κοιμηθείς. 

- Δεν είναι τυχαίο που φροντίζω να έχω γεμάτη μπαταρία στο κινητό μου. Είναι επειδή ξέρω πως θα σερφάρω αρκετή ώρα στο διαδίκτυο μέχρι να έρθεις.

Και θα τελειώσω με αυτό: ο χρόνος είναι χρήμα. Γι' αυτό συντονίσου λίγο γενικά, γιατί δε σε βλέπω καλά.