Tι μύδια, τι οστρακοειδή; Άλλο είναι το αφροδισιακό!

Που πάει το μυαλό σου;
Tι μύδια, τι οστρακοειδή; Άλλο είναι το αφροδισιακό!



Τι προσόντα θέλεις να έχει ένας άντρας; Χωρίς αμφιβολία αυτό που θα απαντήσεις είναι να έχει σίγουρα αίσθηση του χιούμορ! 

Οι αστείοι άντρες αποπνέουν κάτι το μαγικό, το ακομπλεξάριστο, το ανέμελο! Και σε γοητεύουν έτσι απλά! 

Έτσι απλά αυτοί οι αστείοι τύποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ακύρωσαν τα μύδια, τη σοκολάτα και τα οστρακοειδή σαν αφροδισιακά και ανέδειξαν το χιούμορ σαν το Νο 1!
Οι λόγοι; Ιδού!

1. Δεν θα αποτύχει ποτέ να σε διασκεδάσει!
Τα ραντεβού μαζί του δεν θα είναι ποτέ βαρετά! Είναι αυθόρμητος και αυτοσαρκαστικός και θα σε κάνει να γελάς non stop! 

2. Όταν κάποιος διαθέτει χιούμορ σημαίνει ότι είναι και έξυπνος και δημιουργικός!
Αν ρωτήσεις έναν συγγραφέα τι είναι γι΄αυτόν πιο δύσκολο να γράψει θα σου πει ότι είναι η κωμωδία. Διότι το να λες ένα αστείο είναι οκ, εύκολο. Το να γράψεις κάτι που να το θεωρούν όλοι αστείο είναι αρκετά δύσκολο εως απίθανο! 
Αν λοιπόν το υποψήφιο αγόρι σου σε κάνει να γελάς συνέχεια τότε έχει πολλά χαρίσματα! Bonus!

3. Ξέρει πως να χειριστεί διάφορες awkward καταστάσεις!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πετάξεις τη σωστή ατάκα σε μια στιγμή περίεργη! Σώζεις την κατάσταση και ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα! Ξέρει πότε πρέπει αν μιλάει και να επέμβει με το σωστό χιουμοριστικό τρόπο!

4. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!
Μπορεί να είσαι στρεσαρισμένη και να έχεις πολλά στο μυαλό σου. Όμως αυτός θα σε κάνει να διακωμωδείς τις καταστάσεις, να τα βλέπεις πιο χαλαρά και να μην φέρνεις την καταστροφή χωρίς λόγο!

5. Τα πάει καλά με τους φίλους σου!
Είναι η ψυχή της παρέας του και τώρα και της δικής σου! Υπάρχει καλύτερο; Τραβάει την προσοχή όλων με τα αστεία του και τον αυθορμητισμό του με αποτέλεσμα όλοι να τον συμπαθήσουν! 

6. Δεν είναι drama-prince!
Δεν είναι μίζερος και τα βλέπει όλα αλλιώς! Δεν του αρέσει να δραματοποεί τις καταστάσεις και έχει μια πιο χαλαρή οπτική για τη ζωή γενικότερα!

7. Αποπνέει αυτοπεποίθηση!
Μπορεί να κερδίσει τους πάντες με τον διασκεδαστικό χαρακτήρα του! Είναι κάτι διαφορετικό! Τι ανάγκη έχει να δειχτεί αφού είναι ξεχωριστός; Αποπνέει αυτοπεποίθηση σε κάθε του βήμα. Και μην ξεχνάς πως τα αστεία αγόρια είναι και τα πιο συναισθηματικά!

Tι να κάνεις αν ερωτεύτηκες τον κολλητό σου;