Ξεπέρασέ τον επιτέλους! 6 ταινίες που θα σε βοηθήσουν!

Θα πας ένα βήμα παρακάτω for sure!
Ξεπέρασέ τον επιτέλους! 6 ταινίες που θα σε βοηθήσουν!



Είσαι και εσύ από αυτές τις κοπέλες που ονειρεύονται ότι θα μείνουν για πάντα με τον ένα και μοναδικό...και μετά ξύπνησες απότομα και βρέθηκες χωρισμένη και απεγνωσμένη!
Τι κάνεις τώρα; Πως το ξεπερνάς; Ομολογουμένως είναι δύσκολο! Αλλά αν δεις αυτές τις ταινίες θα πας ένα βήμα παρακάτω και θα την δεις αλλιώς χωρίς αμφιβολία!

1. Chasing Amy
Ο Ben Affleck ερωτεύεται παράφορα μια γυναίκα που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι λεσβία! Ωστόσο όμως η ιστορία είναι πιο περίπλοκη! Μετά από πολλά ραντεβού και χωρίζω-τα φτιάχνω οι δύο πρωταγωνιστές τελικά δεν καταλήγουν μαζί! 

2. Forgetting Sarah Marshall
Πρόκειται για μια απολαυστική κωμωδία με τους Jason Segel, Kristen Bell, Russell Brand, Mila Kunis, Bill Hader και Paul Rudd. Το stοry είναι το εξής: Ο πρωταγωνιστής προκειμένου να ξεχάσει το κορίτσι των ονείρων του πηγαίνει στην Hawaii! Στο τέλος όμως καταλήγουν στο ίδιο νησί! Απρόβλεπτες καταστάσεις διαδραματίζονται ώσπου εν τέλει..! Μην ανησυχείς έχει happy ending!

3. The Breakup
A αγαπάς τη Jennifer Aniston ή τον Vince Vaughn τότε πρέπει να δεις αυτή τη ταινία! Δεν είναι και η καλύτερη τους αλλά σίγουρα θα σε κάνει να ξεχαστείς! Πρόκειται για ένα ζευγάρι που χωρίζει και προσπαθεί να πληγώσει ο ένας τον άλλο με το πιο διασκεδαστικό τρόπο! Αυτό που θα καταλάβεις από την όλη υπόθεση είναι ότι κανένα "μέτωπο" δεν κερδίζει!

4. (500) Days of summer
Ο Joseph Gordon-Levitt και η Zooey Deschanel είναι ένα απίστευτο ζευγάρι! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνουν για πάντα μαζί! Μερικές φορές κάποιες σχέσεις είναι για να κρατήσουν λίγους μήνες ή χρόνια. Παρόλο που δεν έχει happy ending η τελευταία σκηνή θα σου δώσει μια αισιόδοξη ματιά!

5. John Tucker must die
O John Tucker είναι ένας τύπος που απατάει non stop όλες του τις κοπέλες. Αν θέλεις να δεις μια ανάλαφρη και αστεία ταινία και συνάμα να διαπιστώσεις τη δύναμη που κρύβει μια κοπέλα δες αυτή! Και φυσικά μην τα φτιάξεις ποτέ με έναν τέτοιο τύπο όσο ελκυστικός και αν είναι! 

6. Up
Η ταινία αυτή όσο στενάχωρη και αν είναι, το μήνυμα που σου μεταδίδει είναι ότι η ζωή αξίζει με ή χωρίς τον πρώην σου, απλά αλλάζει ο τρόπος και τα πράγματα που κάνεις! Και αν μπορεί να προχωρήσει κάποιος που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του και μετά τον έχασε γιατί πέθανε.. τότε σίγουρα μπορείς και εσύ!

Θέλεις να χωρίσεις και δεν ξέρεις τι να του πεις; 10 ατάκες που θα σε σώσουν!