Σε ποιο νησί να πάω για να βρω αγόρι;

Οι συντάκτριες του FollowMe προτείνουν προορισμούς για να βρεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα.
Σε ποιο νησί να πάω για να βρω αγόρι;



Ωραία λοιπόν, την πήραμε την άδεια για το καλοκαίρι. Και αν δεν καταστραφεί η χώρα, θα πάμε τις διακοπές μας. Το θέμα είναι πού πάμε. Μια τέτοια συζήτηση ξεκίνησε σήμερα το πρωί στα γραφεία του FollowMe και το θέμα πήγε στα κορίτσια που είναι singles και θέλουν να ζήσουν την καλοκαιρινή τους περιπέτεια. Σε ποιο νησί τα αγόρια φλερτάρουν και είναι έτοιμα για όλα; Δεν υπάρχει τέτοιο νησί; Πώς, ας πούμε η Μήλος θεωρείται ζευγαρονήσι... Τα βάλαμε κάτω και η καθεμία είχε τη δική της θεωρία για το αιώνιο ερώτημα: «Σε ποιο νησί θα πάω αν θέλω να βρω τον καλοκαιρινό μου έρωτα;». Ιδού η απορία. Η καθεμιά από εμάς, πάντως, είχε τη δική της θεωρία.  

Κρήτη

Νάνσυ Φαφούτη: Παιδιά, συγγνώμη την Κρήτη την πρόλαβα εγώ. Δεν μπορεί, τόσο μεγάλο νησί είναι κάποιος θα βρεθεί. Άσε που υπάρχουν άντρες όλων των ειδών. Θες Κρητίκαρους; Έχει. Θες trendy αγόρια; Έχει και από αυτά. Θες εναλλακτικούς τύπους; Μια χαρά. Στη Λεβεντογέννα έχει λεβέντηδες για όλα τα γούστα και άφθονη ρακή. Την ψηφίζω χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Λευκάδα

Έλενα Χριστοδούλου: Καλά, όπου κι αν πας, τα τυχερά σου θα τα έχεις. Σίγουρα! Αλλά εγώ θα ψηφίσω Λευκάδα! Γιατί εκτός του ότι θα περάσεις υπέροχα, στις τόσες παραλίες που μπορείς να πας (και είναι όλες υπέροχες), αλλά και στα μπαράκια το βράδυ, όλο και κάποιον θα γνωρίσεις! Πάρε τα σέξι σορτσάκια σου, τα χρωματιστά φορεματάκια σου, τα καυτά μαγιό σου, φόρα την πιο καλοκαιρινή κι ερωτική σου διάθεση και να είσαι σίγουρη πως θα περάσεις σούπερ. Και θα ερωτευτείς κιόλας. Θα δεις. Άντε, έκλεισες εισιτήτρια;

Άνδρος 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Αν και πήγα πρόσφατα και είμαι και παντρεμένη, παρατήρησα τόσο στο καράβι όσο στις παραλίες και τα μπαράκια, πολλές αντροπαρέες χωρίς ούτε ένα κορίτσι γύρω τους. Ελεύθερα κορίτσια εκτός ότι θα απολαύσετε το νησί και τις τέλειες παραλίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε και το άλλο σας μισο!

Ικαρία

Μαρία Μωραΐτη: Αν και με καταγωγή από την Κρήτη, που δεν την αλλάζω για τις περιόδους ξεκούρασης και reboot, το επόμενο μέρος που σίγουρα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι και θα ξεκουραστείς και θα ανοίξει το μάτι σου, είναι η Ικαρία! Το νησί είναι υπερ-χαλαρό. Οι ρυθμοί και ο χρόνος αλλοιώνονται. Τα πάντα λειτουργούν σε slow motion. Τη μέρα κοιμάσαι και το βράδυ ανθίζεις! Ψαγμένος κόσμος, όμορφα τυπάκια και υπέροχες παραλίες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 

Δες ΕΔΩ πού κυκλοφορούν τα πιο ωραία αγόρια της πόλης.