Πως να κερδίσεις έναν άντρα μέσα σε 10 ημέρες;

Κάνε το πείραμα και θα δεις...!



Σίγουρα θα έχει τύχει να δεις την ταινία "How To Lose A Guy in 10 Days"! Όμως μισό λεπτό..γιατί κανείς δεν σκέφτηκε να φτιάξει μια ταινία όπου θα γίνει το αντίστροφο; 

Το "How To Lose A Guy in 10 Days" είναι ένα ηθικό δίδαγμα για να σου δείξει όλα αυτά που τα κορίτσια δεν πρέπει να κάνουν στο αγόρι τους! Ας δούμε τώρα τι πρέπει να κάνεις για να τον κερδίσεις μέσα σε 10 ημέρες! Αυτό είναι challenge!

# To ξέρω ότι φοβάσαι την απόρριψη αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις την εξέλιξη! Γι΄αυτό μην παίζεις το if-game και βουυυρ στο ψητό! Ανάκτησε αυτοπεποίθηση και πήγαινε μίλα του. Κάνε ένα θετικό σχόλιο για την εμφάνισή του ή για οτιδήποτε σου έρθει εκείνη τη στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του δώσεις το έναυσμα, την αφορμή για να ξεκινήσετε από κάπου.

# Στην αρχή που θα έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα σίγουρα θα περιμένεις να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Θα περιμένεις λίγο. Δεν χρειάζεται να απογοητευτείς αμέσως. Χίλια δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και να μην σε έχει πάρει αμέσως. Όταν όμως κάνει το πρώτο τηλέφωνο ή στείλει μήνυμα τότε μετά μπορείς να κάνεις εσύ κίνηση! 

# Να τον αφήσεις να αναρωτιέται αν σε ενδιαφέρει ή όχι. Να μην ξέρει τι θέλεις. Αυτή η τακτική κρύο-ζέστη πολύ πιάνει και ειδικότερα όταν γίνεται στην αρχή!

# Κανονίστε να βγείτε έξω ραντεβού, να βρεθείτε τετ-α-τετ! Μην στέλνετε απλά μηνύματα ή μιλάτε μέσα από τα social media. Χάνετε πολύτιμο χρόνο! 

# Δώσε βάση στο φιλί! Είναι πάντα αμήχανη η στιγμή αυτή η αλήθεια είναι! Όμως μισή ντροπή δική του μισή δική σου! Όπως νιώθεις εσύ έτσι θα νιώθει και αυτός! Και στην τελική σκέψου πως αν εν τέλει δεν έχετε χημεία οκ.."υπάρχουν και άλλα ψάρια μέσα στη θάλασσα!"

# Φυσικά και δεν θα κάνετε sex από το πρώτο βράδυ! Να τον κάνεις να περιμένει...εως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μετά από κάποια ραντεβού και όταν νιώσεις την οικειότητα που χρειάζεσαι τότε να ενδώσεις! Άλλωστε στους άντρες αρέσουν οι δύσκολες γυναίκες!

Σε φλερτάρει εν τέλει ή όχι; Δες τα σημάδια!