Θέλεις να σε ερωτευτεί παράφορα; Γίνε πιο τολμηρή στο κρεβάτι...

Ανεβάστε τη θερμοκρασία του δωματίου σας...
Θέλεις να σε ερωτευτεί παράφορα; Γίνε πιο τολμηρή στο κρεβάτι...



Ο έρωτας, λένε, περνάει από το στομάχι. Και από το κρεβάτι, θα συμπληρώσω. Γιατί όσο καλή μαγείρισσα και να είσαι, το καλύτερο επιδόρπιο για εκείνον είσαι εσύ στο κρεβάτι σας. Το σεξ, είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Και πρέπει να είναι καλό, πολύ καλό, για να την κρατήσει ζωντανή. Ο έρωτας δεν έχει ταμπού. Θέλει τόλμη, φαντασία και πρωτοτυπία. Είναι αλήθεια ότι το σημαντικότερο στοιχείο για να περνάτε καλά στο κρεβάτι, είναι η χημεία. Άπαξ και ταιριάζετε, όλα τα άλλα είναι εύκολα.

Οι άνδρες δε θέλουν πολλά για να ευχαριστηθούν το σεξ.  Το καλύτερο από ολα είναι να είσαι ο εαυτός σου, να μην ντρέπεσαι να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να μην προσποιείσαι. Ορισμένα από αυτά που αρέσουν σε όλους τους άνδρες, είτε στο λέει, είτε όχι και τους «φτιάχνουν» πολύ, είναι τα παρακάτω:

1. Τους αρέσει όταν παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Τους ανάβει να έχεις το πάνω χέρι και να παίρνεις πρωτοβουλίες στο σεξ. Όσο κι αν τους αρέσει ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε αυτό το κομμάτι, θα δεχτούν με μεγάλη ευχαρίστησει να αναλάβεις εσύ τα ηνία. Ανέβα επάνω του και κάνε εσύ παιχνίδι. Αν θελήσεις να γίνεις και λίγο αγριόγατα, τόσο το καλύτερο! Μήπως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις αυτές τις χειροπέδες που έχετε κρυμμένες στο συρτάρι;

2. Τους αρέσει να κατεβαίνεις χαμηλά. Ναι, αυτό που κατάλαβες! Οι άντρες τρελαίνονται όταν ασχολείσαι... με το καναρίνι τους. Αν έχεις βρει το ευαίσθητο σημείο του, εκείνο που τον κάνει να τρελαίνεται, δεν θα σε αφήσει εκεί κάτω για πολύ. Γι’ αυτό γονάτισε και πιάσε δουλειά.

3. Τους αρέσει να γίνεσαι πρόστυχη. Να χρησιμοποιείς βρώμικο λεξιλόγιο. Αυτό που αρμόζει και ταιριάζει σε τέτοιες φάσεις. Ψιθύρισέ του πρόστυχα πράγματα στο αυτί.  Άσε τις ζουζουνιές για μετά! Αν το αγόρι σου δεν είναι πολύ τολμηρός τύπος και αν δεν είναι και πολύ fan του βρώμικου σεξ, πρόσεξε να μην το παρακάνεις, γιατί μάλλον δεν θα περάσει και πολύ καλά.

4. Δείξ’ του τι θέλεις και τι σου αρέσει. Κατεύθυνέ τον!

5. Άγγιξε τον εαυτό σου μπροστά του! Αυτό θα τον τρελάνει! Αν είστε τολμηροί και οι δυο στο κρεβάτι, χρησιμοποίησε και δονητή. Δεν υπάρχει άνδρας που δεν ερεθίζεται στη θέα μιας γυναίκας που αυτοϊκανοποιείται. Ξεκίνα το show!

6. Αποθέωσέ τον! Βρες λέξεις που τον κάνουν να νιώθει θεός! Κάθε άντρας θέλει να ακούει ότι είναι το καλύτερο σεξ που είχες ποτέ! Πες του πόσο σου αρέσει την ώρα που είναι χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια σου. Πες του πόσο σε τρελαίνει την ώρα που είναι μέσα σου. Θα το πάρει επάνω του, η αυτοπεποίθησή του θα χτυπήσει κόκκινο και απλά θα περάσετε τέλεια. Γιατί τώρα, ποιος τον σταματάει!