Πώς θα εκμεταλλευτείς τον καύσωνα στο σεξ

Δες τους 40 βαθμούς με άλλο μάτι!
Πώς θα εκμεταλλευτείς τον καύσωνα στο σεξ



Δεν είμαι του καλοκαιριού. Οι καύσωνες με πεθαίνουν! Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα, δεν έχω ούτε όρεξη να πάω για μπάνιο γιατί μέχρι να φτάσω εκεί θα έχω λιώσει. Τι να κάνουμε όμως, δεν μπορώ να πάω τέσσερις μήνες διακοπές στην εξωτική...Ολλανδία! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κοπεί και το σεξ. Αν είσαι και εσύ σαν εμένα σου έχω την λύση να εκμεταλλευθείς τους 40 βαθμούς υπέρ σου.

 

Τώρα που έχει τέτοια ζέστη ιδρώνεις και ιδρώνεις μάλιστα πολύ στο σεξ. Όχι, μην ξενερώνεις! Ο ιδρώτας και η μυρωδιά του λειτουργεί ως αφροδισιακό και ξυπνά τις άγριες διαθέσεις. Σίγουρα δεν λες όχι σε ένα παθιασμένο σεξ... Το bonus; Λίγο η ζέστη, λίγο οι στάσεις του Κάμα Σούτρα, καις ακόμα περισσότερες θερμίδες!

Είναι γνωστό πως το ζέστη-κρύο μπορεί να ερεθίσει πολύ εύκολα. Βάλε λοιπόν τα παγάκια στο παιχνίδι! Βάλε ένα παγάκι στο στόμα σου και πέρασέ το από την κοιλιά του μέχρι το επίμαχο σημείο. Αν αντέχει και εκείνος μπορείς να τους κάνεις μέχρι και στοματικό.

Πάντα είναι ωραίο να αλλάζεις περιστάσεις. Δοκίμασε να φύγετε από το κρεβάτι και να το κάνετε στη μπανιέρα σας, σε μια πισίνα, στη θάλασσα ή ακόμα και σε τζακούζι. Φροντίστε απλά να είστε οι δύο σας εκεί και να μην έχετε θεατές!

Μια άλλη λύση είναι να προτιμήσεις στάσεις που δεν χρειάζονται πολύ κόπο. Άνοιξε το Κάμα Σούτρα και συζήτησε με τον φίλο σου ποιες είναι οι πιο βολικές στάσεις. Καμιά φορά απλά δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά!