Μην κρύβεσαι πια! Αυτά λατρεύει στο πρόσωπό σου

Ναι, του αρέσει όταν νευριάζεις...
Μην κρύβεσαι πια! Αυτά λατρεύει στο πρόσωπό σου



Είσαι ντροπαλή; Νιώθεις αμήχανα όταν σε κοιτάζει; Πιστεύεις ότι παρατηρεί εκείνο το σπυράκι που έβγαλες ή την σκιά που δεν έχεις απλώσει καλά; Καιρός να αποκτήσεις λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί στην πραγματικότητα εκείνος θαυμάζει το πρόσωπό σου. Δεν σκέφτεται τίποτα αρνητικό, απλά παρατηρεί τις λεπτομέρειες, τις κινήσεις σου. Έχεις απορία τι βρίσκει τόσο σέξι πάνω σου;

 

● Λατρεύει τη στιγμή που θα σηκώσεις το βλέμμα σου, θα τον κοιτάξεις και θα κάνεις τα μαλλιά στην άκρη. Ναι, κάτι σαν την Dakota Johnson στο 50 Shades Of Grey. Δεν είναι τυχαία η σκηνή...

● Του αρέσουν πολύ και οι φακίδες που έχεις βγάλει από τον ήλιο. Εσύ μπορεί να τις μισείς αλλά εκείνος τις βρίσκει πολύ χαριτωμένες.

● Θεωρεί το δάγκωμα των χειλιών πολύ σέξι. Γι' αυτό μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς αυτό το κόλπο όταν θέλεις να τον ρίξεις στο κρεβάτι.

● Του αρέσει να σε κοιτάει στα μάτια και να μην μιλάτε. Μπορεί να είναι λίγο αμήχανο αλλά είναι πολύ σέξι αυτή η κίνηση.

● Έχεις λακάκια όταν χαμογελάς; Τέλεια! Σίγουρα θα του έχουν κάνει εντύπωση από τη πρώτη βραδιά που γνωριστήκατε.

● Σε πειράζει πολύ τελευταία; Το κάνει επίτηδες για να νευριάσεις μαζί του (βέβαια όχι τόσο που να μην του μιλάς) γιατί θεωρεί το αγριεμένο σου πρόσωπο πολύ γλυκό.

● Είσαι άνετη να κάνεις γκριμάτσες μπροστά του; Αν όχι καιρός να το αλλάξεις αυτό. Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τσαλακώσουν την εικόνα τους.