Χωρισμός: Γιατί το να μιλάς συνέχεια για τον πρώην σου είναι TOXIC!

Let it go!
Χωρισμός: Γιατί το να μιλάς συνέχεια για τον πρώην σου είναι TOXIC!



To τέλος μιας σχέσης είναι όσο να 'ναι μια επώδυνη διαδικασία. Είναι λυπηρό δυο άνθρωποι που κάποτε ερωτεύτηκαν, μεγάλωσαν, εξελίχτηκαν και μοιράστηκαν τόσες στιγμές μαζί..κάποια στιγμή να χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Όμως όλοι λίγο πολύ το έχουμε περάσει και εν τέλει ξεπεράσει. Δώσε έμφαση σε αυτή τη λέξη γιατί θα σου χρειαστεί. 

Αν έχεις χωρίσει και δεν μπορείς με τίποτα να το ξεπεράσεις έχε στο νου το εξής: Ένα αντικείμενο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο μέρος που το άφησες..εκτός και αν το κινήσεις και το πας αλλού. 
Αυτό ισχύει και για σένα. Όσο πιο πολύ μιλάς για τον πρώην σου τόσο κολλημένη θα παραμείνεις. 

Βασικά βήματα για να πας παρακάτω

1. Μην σκέφτεσαι ότι δεν θα βρεις κάποιον άλλο σαν αυτόν
Όλοι είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί και διαφορετικοί μεταξύ μας. Έτσι είναι και οι σχέσεις. Η καθεμία είναι διαφορετική από τις άλλες και δεν συγκρίνεται. 
Γι΄αυτό μην σκέφτεσαι ότι δεν θα ξαναβρείς άλλη σχέση σαν και αυτή που είχες.

Δεν γίνεται να συγκρίνεις κάτι πριν καν γίνει. Μπορεί η επόμενη σου σχέση να είναι καλύτερη από τη προηγούμενη. Το ξέρεις αυτό; Είναι άγνωστο. Μην προκαθορίζεις τα πράγματα.

2. Μην εκθέτεις τον πρώην σου στους άλλους
Πάλι μιλάς για τον πρώην σου; Υπάρχει λόγος να εξηγείς στον καθένα γιατί σε χώρισε και αν σε πλήγωσε;Τι θα κερδίσεις αν "χαλάσεις" την εικόνα του σε τρίτους; 
Δεν είσαι το θύμα και αυτός ο θύτης.

Είναι δικαίωμα του να νιώθει και να κάνει ότι θέλει. Εσύ απλά το αποδέχεσαι και πας παρακάτω. Όσο μιλάς γι΄αυτόν τόσο δεν το ξεπερνάς. Το μόνο που κάνεις είναι να αφήνεις στη σκέψη του να κυριεύει το μυαλό σου!

3. Βοήθα τον εαυτό σου
Λένε πως ότι σκέφτεσαι γίνεσαι. Δηλαδή αν εσύ αρνείσαι να πας παρακάτω εκεί και θα μείνεις. Όσο τον σκέφτεσαι και αναπολείς παλιές σας στιγμές τόσο δεν προχωράς. Μένεις focus σε μια αρνητική κατάσταση που δεν σου κάνει καλό.

Γι΄αυτό βάλε στο μυαλό σου πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ σας και είσαι μόνη σου. Τι κάνεις από εδώ και πέρα; Σκέψου μόνο αυτό!

Let it go στη κυριολεξία!

Δες και την άλλη περίπτωση για να δεις και αυτή την οπτική!