Σε ξενερώνουν οι ραγάδες μου; 10 άντρες απαντούν

Τι γνώμη έχουν πραγματικά τα αγόρια για τα άσπρα σημάδια μας.
Σε ξενερώνουν οι ραγάδες μου; 10 άντρες απαντούνΔεκαπέντε ολόκληρα κιλά έχασα τους τελευταίους μήνες και η αλήθεια είναι ότι δεν άκουσα καμία από τις φίλες μου όταν μου έλεγαν ότι πρέπει να γυμναστώ ή να βάλω αυτές τις πανάκριβες ειδικές κρέμες σώματος για να μην αποκτήσω ραγάδες. Τελικά, οι ραγάδες μόνο στη μύτη μου δεν εμφανίστηκαν με αποτέλεσμα να αρχίσω να σκέφτομαι πώς θα σώσω την κατάσταση. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι προσωπικά ποτέ δεν με ένοιαξαν αυτά τα άσπρα σημαδάκια στο σώμα μου, είτε όταν ήταν ανεπαίσθητα, είτε και τώρα που είναι εμφανή. Κρατώντας αυτή την πληροφορία καλά μες το μυαλό μου, αποφάσισα να ρωτήσω 10 άντρες την πραγματική τους γνώμη για το χαζό μου πρόβλημα. Ορίστε τι μου είπαν. 

Νίκος, 28

Και εγώ έχω ραγάδες οπότε αν πω ότι με ξενερώνουν θα φανώ γελοίος. 

Χρήστος, 30

Τι να σου πω. Δεν με απασχολεί. Αλλά βάλε για καλό και για κακό μια κρεμούλα. Δεν είναι κακό. 

Γιώργος, 34

Για να λέμε την αλήθεια, δεν μου αρέσουν οι ραγάδες. Αλλά δεν είναι και deal breaker. 

Μανώλης, 32

Εννοείται με ξενερώνουν οι ραγάδες. Ειδικά αν βρίσκονται σε πεσμένο στήθος. 

Κώστας, 36 

Δεν καταλαβαίνω τους άντρες που θεωρούν τις ραγάδες αντιαισθητικές και τη μανία των γυναικών να τις ξεφορτωθούν. Γιατί, ουσιαστικά τι είναι; Τα σημάδια από ένα σώμα που αλλάζει. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Όλα στο μυαλό μας είναι. Κάποιος κάποτε είπε ότι οι ραγάδες είναι άσχημο πράγμα και το δέσαμε κόμπο και σκοινί. Χαλαρώστε. Η ομορφιά βρίσκεται αλλού.  

Παναγιώτης 27

Δεν είναι ότι με ενοχλούν, ούτε με φτιάχνουν. Αν όμως μιλάς για μία γυναίκα ώριμη που έχει κανά- δυο παιδιά, τότε μου φαίνεται και λίγο σέξι γιατί είναι τα σημάδια της εγκυμοσύνης. Και σκέφτομαι ότι είναι τα σημάδια των εμπειριών της. Πες με υπερβολικό αλλά έτσι είναι. 

Μανώλης, 33

Εξαρτάται από την περίπτωση. Αν η γυναίκα στέκεται τότε who cares; Αν, όμως, δεν βλέπεται τότε κάνω πως δεν βλέπω. 

Δημοσθένης, 40 

Για να με ξενερώσει η ραγάδα με έχει ξενερώσει κάτι άλλο και απλώς προσπαθώ για την τιμή των όπλων. 

Λευτέρης, 35

Αφρατούλες ή αδύνατες, με ραγάδες ή χωρίς, με λίγη κυτταρίτιδα ή και πολύ, οι σέξι γυναίκες είναι πάντα σέξι. Τα υπόλοιπα τα λέμε γιατί δεν έχουμε θέμα συζήτησης. 

Φώτης, 29

Αν το σώμα είναι σφιχτό δεν με πειράζει. Αν κρέμεται από παντού τότε υπάρχει πρόβλημα. 

Δες ΕΔΩ τις κατάλληλες κρέμες για τις ραγάδες.