Τι να κάνεις όταν έχεις βαρεθεί το άλλο ζευγάρι στο double date

Δεν είναι πάντα τόσο ωραία όσο το φαντάζεσαι.
Τι να κάνεις όταν έχεις βαρεθεί το άλλο ζευγάρι στο double date



Προσπαθούσες να πείσεις τόσο καιρό το αγόρι σου να βγείτε double date με την κολλητή σου και το αγόρι της νομίζοντας πώς όλα θα είναι τέλεια, σαν αμερικάνικη ταινία. Αφού τον έπεισες και πήγατε για φαγητό είδες πως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που πίστευες. Δεν υπήρχε χημεία ανάμεσα σε κανένα με αποτέλεσμα εσύ και οι κολλητή σου να νιώθετε αμήχανα. Τι θα μπορούσατε να κάνετε λοιπόν με το αγόρι σου για να περάσετε καλά;

 

Όταν υπάρχει σεξ τα πάντα γίνονται πιο ενδιαφέρον. Την ώρα που όλοι μιλάτε και κάνετε μια τυπική συζήτηση εσύ άρχισε να τον χαιδεύεις, να παίρνεις διακριτικές πόζες που να κολεύουν το μπούστο σου και αν φοράς φούστα πάρε το χέρι του και βάλ'το ανάμεσα στα μπούτια σου.

Αν η συζήτηση είναι τόσο βαρετή αλλάξτε διακριτικά το θέμα και μιλήστε για ένα που έχετε άποψη μόνο οι δυο σας (για παράδειγμα να έχετε ένα κοινό χόμπι) έτσι στο τέλος εκείνοι απλά θα αποχωρήσουν από τη συζήτησή σας.

Τέλος, πήγαινε στην τουαλέτα και πάρε το αγόρι σου τηλέφωνο ώστε εκείνος να υποκριθεί πως κάτι συνέβη και πρέπει να φύγετε. Τόσο απλό!