Όλα όσα σκέφτονται οι γυναίκες στο σεξ και δεν το λένε!

Αυτά είναι όσα δεν μπορούμε να σου πούμε, αλλά θέλουμε να τα ξέρεις...
Όλα όσα σκέφτονται οι γυναίκες στο σεξ και δεν το λένε!



Πριν βιαστείς να πεις ότι είμαστε περίεργες, σκέψου ότι κι εσύ κάνεις διάφορες σκέψεις την ώρα της ερωτικής πράξης, τις οποίες πολύ θα ήθελες, αλλά δεν τολμάς να τις πεις δυνατά. Μιας και αντιπροσωπεύω το γυναικείο φύλο, ήρθε η ώρα της αλήθειας! Θέλεις λοιπόν να μάθεις όλα όσα έχουμε μέσα στο κεφάλι μας και ντρεπόμαστε να στα πούμε;

#1 Αυτή η μανία σου με τα πορνό πρέπει να σταματήσει! Δε σημαίνει ότι επειδή είδες κάτι σε μια αισθηματική ταινία και σου άρεσε, θέλουμε οπωσδήποτε να το δοκιμάσουμε. Δεν έχεις απέναντί σου την πρωταγωνίστρια της ταινίας πορνό που είδες, μην το ξεχνάς! Επίσης, καμιά γυναίκα στις ταινίες αυτές δεν ευχαριστιέται το σεξ και όλα αυτά τα κόλπα που βλέπεις. Προσποιούνται! Ηθοποιοί είναι! Hello? Αν δεν θέλεις να προσποιηθώ ότι μου αρέσει μπας και τελειώσει πιο γρήγορα αυτή η παρωδία, σταμάτα να μιμείσαι ό,τι βλέπεις σκεπτόμενος μόνο την δική σου ικανοποίηση. Είμαι κι εγώ εδώ!

#2 Δεν θέλουμε να τελειώσεις στα πρώτα 3 λεπτά της ερωτικής πράξης, αλλά δεν αντέχουμε αυτή την ταλαιπωρία για περισσότερο από 1 ώρα. Ναι, ταλαιπωρία γίνεται όταν έχει τον ατελείωτο! Ωραία η διάρκεια, αλλά μέχρι κάποιο σημείο! Άλλωστε, δεν γίνεται να μένουμε υγρές για πάντα κι αν κάποια στιγμή η ευαίσθητη περιοχή μας αρχίσει να ξεραίνεται, δεν είναι και πολύ ευχάριστο όλο αυτό πια. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις το χεράκι σου!

#3 Προσπάθησε να καταλάβεις τι μας αρέσει και τι όχι. Ξέρουμε ότι δεν είσαι μάγος, αλλά αν υπάρχει επικοινωνία, θα βρεθεί λύση. Μην κολλάς σε μια στάση ή σε έναν συγκεκριμένο ρυθμό λες και δουυλεύεις στον αυτόματο. Είναι ανιαρό! Βάλε λίγη φαντασία και δοκίμασε διαφορετικά πράγματα μέχρι να βρεις αυτά που μας ταιριάζουν καλύτερα.

#4 Μια γυναίκα δεν φτάνει εύκολα σε οργασμό, αυτό πρέπει να το ξέρεις! Όταν μας συμβαίνει, το ευχαριστιόμαστε απίστευτα. Αλλά δεν σημαίνει ότι όταν δεν καταφέρνουμε να τελειώσουμε, δεν μας άρεσε το σεξ, ή ότι φταις εσύ οπωσδήποτε. Σταμάτα να νιώθεις τύψεις, σταμάτα να ρωτάς γιατί. Αν το έχω ευχαριστηθεί θα το καταλάβεις! Ο γυναικείος οργασμός είναι το κερασάκι στην τούρτα, αλλά και τούρτα χωρίς κερασάκι, είναι μια χαρά απολαυστική.

#5 Με το μαλακό! Ωραίο είναι και το άγριο σεξ, δε λέω! Αλλά μην το παρακάνεις! Ο πόνος είναι ευχάριστος μέχρι ένα σημείο. Κάποτε γίνεται ενοχλητικός. Το γυναικείο δέρμα είναι ευαίσθητο κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του φέρεσαι ευγενικά.

 

Αυτά για τώρα. Αν τα καταλάβεις και τα ακολουθήσεις, είναι μια καλή αρχή!