Αποκάλυψη τώρα! Τα καλύτερα sex tips για να μας μείνεις αξέχαστος

Δοκίμασέ τα και δεν θα χάσεις!
Αποκάλυψη τώρα! Τα καλύτερα sex tips για να μας μείνεις αξέχαστος



Πόσο ευτυχισμένη είσαι με τη σεξουαλική σου ζωή; Πόσο καλά περνάς στο κρεβάτι με το αγόρι σου; Αν νιώθεις ότι κάτι λείπει, αν πιστεύεις ότι χρειάζεστε μια ανανέωση και κάτι καινούριο για να ανάψει η φλόγα, πες του να διαβάσει αυτό το άρθρο. Αγόρια, είναι καιρός να μάθετε τι είναι αυτά που θέλουμε να κάνετε στο σεξ. Γιατί πολλές φορές τα αμελείτε και δεν μας αρέσει!

  • Ψιθύρισέ μου στο αυτί. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, άλλο τόσο σέξι είναι. Την ώρα που είμαστε γυμνοί στο κρεβάτι, σκύψε στο αυτί μου και πες μου όλα αυτά που σκέφτεσαι. Γιατί τρελαινόμαστε να ακούμε την αισθησιακή φωνή σου. Κάνει την όλη φάση ακόμα πιο hot.
  • Πες μου ότι είμαι όμορφη. Κάνε μου κοπλιμέντα για το σώμα μου και υπενθύμισέ μου όλα οσα σου αρέσουν επάνω μου.Μίλησε μου για όλα. Για το χαμόγελό μου και για κάθε μέρος του κορμιού μου την ώρα που με αγγίζεις. Κάνε μας να νιώθουμε θεές, ανέβασε την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη και θα στο ανταποδώσουμε.
  • Μην ξεχνάς τα προκαταρκτικά. Μην περιμένεις να τα κάνουμε όλα εμείς. Θέλουμε να ασχολείσαι μαζί μας πριν περάσουμε στο παρασύνθημα. Να φιλήσεις το κορμί μου από πάνω ως κάτω και να επιμείνεις εκεί που μου αρέσει. Το σεξ θα γίνει ακόμα πιο υπέροχο.
  • Θέλουμε να έχουμε περισσότερο τον έλεγχο. Αλλά όχι να μην ασχολείσαι καθόλου. Άφησέ με να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, αλλά ταυτόχρονα να επιβάλλεσαι επάνω μου, ξαφνικά. Αυτό μας αναστατώνει. Μην φοβάσαι να γίνεσαι πιο άγριος, μας αρέσει. Γενικά βάλε λίγο φαντασία. Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα.
  • Θέλουμε να μην τελειώνεις πριν από εμάς. Αν χρειαστεί καθυστέρησέ το! Είναι ωραίο ένα ζευγάρι να τελειώνει μαζί. Ορισμένες φορές γίνεται χωρίς προσπάθεια. Αυτό είναι χημεία! Αλλά μην είσαι "παρτάκιας" και μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Μη σταματήσεις αν δεν με κάνεις να τελειώσω!
  • Να είσαι και ρομαντικός, να είσαι και άγριος. Είμαστε γυναίκες, ok; Αλλάζουμε συνέχεια γνώμη. Μία θέλουμε το ένα, μία θέλουμε το άλλο. Τη μια σε θέλουμε γλυκούλη, ρομαντικό και αγαπούλη και την άλλη σε θέλουμε κατακτητή, άγριο και πρόστυχο. Ποικιλία! Αυτό θέλουμε!
  • Μάθε να διαβάζεις τη γλώσαα του σώματος. Μάθε να ξεχωρίζεις πότε κάτι μας αρέσει και πότε μας χαλάει. Άλλο το βογγητό της ευχαρίστησης και άλλο του πόνου. Το καλό σεξ, θέλει καλή επικοινωνία. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Δες ΕΔΩ πως θα πετύχεις το Squirting, τον καλύτερο οργασμό ever...