Ex boyfriend guide: 5 ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στον πρώην σου για τη νέα σου σχέση!

Πόσο cool πρέπει να είστε και οι δυο!
 Ex boyfriend guide: 5 ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στον πρώην σου για τη νέα σου σχέση!



Ένας χωρισμός είναι δύσκολος για χίλιους λόγους και από όλες τις απόψεις! Και κανείς δεν αμφιβάλλει γι'αυτό. Όμως η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας παίρνει το δρόμο του κάποια στιγμή.

Μπορεί να έχασες έναν σύντροφο και φίλο που είχες μοιραστεί μαζί του τα πάντα αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια. Όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν!

Ωστόσο όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα ήθελες να τον συναντήσεις και να του μιλήσεις ειλικρινά για όλα. Θα ήθελες, τώρα που είστε cool και οι δυο και έχετε ξεπεράσει την κατάσταση, να μάθεις κάποια πράγματα που δεν σου έχουν λυθεί ακόμα. 

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό 100% αλλά αν ποτέ είχες την ευκαιρία θα ρωτούσες τα παρακάτω: 

1. "Σου έχω λείψει;"
Μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε που τον είδες τελευταία φορά αλλά κάθε τόσο αναρωτιέσαι αν του λείπεις. Ακόμα και σε μικρά καθημερινά πράγματα. Τι και αν έχει πια άλλη σχέση, πάντα σκέφτεσαι μήπως αναπολεί στιγμές που περάσατε μαζί και καταβάθος τις νοσταλγεί!

2. "Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θέλεις να τελειώσεις τη σχέση μας; Έκανα κάτι εγώ;"
Όταν έρχεται το τέλος μιας σχέσης όσο να 'ναι είναι στενάχωρο και για τις δυο πλευρές. Όμως λίγο πριν το τέλος αν και είχατε τσακωμούς και είχατε αραιώσει...εσύ δεν μπορούσες να κάνεις το βήμα να χωρίσεις. Ήθελες να το προσπαθήσεις. Εκείνος όμως όχι και γι' αυτό και εγκατέλειψε. Τι ήταν αυτό όμως που τον έκανε να μην θέλει να προσπαθήσει για τη σχέση σας; 

3. " Ήμουν όπως πρέπει και όπως ήθελες στη σχέση μας;"
It takes two to tango..λένε και αυτό ισχύει και στις σχέσεις. Ποτέ δεν ευθύνεται μόνο ο ένας αλλά πάντα και οι δυο. Οι ευθύνες είναι 50-50 ακόμα και στον χωρισμό. 
Όμως εσύ καταβάθος ξέρεις πως τα έδωσες όλα σε αυτή τη σχέση και ότι δεν έχεις τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό σας. Και αυτό είναι που θέλεις να μάθεις. Τι ήταν αυτό που τον χάλασε;

4. "Τι συμβουλή θα μου έδινες στη νέα μου σχέση;"
Είναι ο ιδανικός για να σου πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις σε μια νέα σχέση. Διότι σε ξέρει, σε έχει ζήσει και μπορεί να σε συμβουλεύσει καταλλήλως έτσι ώστε να αποφύγεις τα λάθη που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό.

5. "Πιστεύεις πως είναι ιδανικός για μένα, μου αξίζει;"
Ξέρει τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες και τις παραξενιές σου. Είναι ο κατάλληλος για να σου πει αν η νέα σου σχέση μπορεί να σε ικανοποιήσει και αν σου αξίζει γενικότερα. Θα ήθελες να κάτσεις να του αναλύσεις το νέο σου σύντροφο και να σου πει ξεκάθαρα τη γνώμη του και τη συμβουλή του!

Θέλεις να είσαι το ιδανικό girlfriend; Αυτά είναι τα 10 στοιχεία που πρέπει να έχεις!