Γιατί δεν είναι κακό να μην έχεις κάνει ακόμα σοβαρή σχέση

Δεν έχει σημασία αν είσαι 20 ή 40!
Γιατί δεν είναι κακό να μην έχεις κάνει ακόμα σοβαρή σχέσηΚυρίως στις μικρές κοινωνίες το να μην είχες ποτέ σοβαρή σχέση μέχρι τα τριάντα σου είναι απαράδεκτο. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να σε ρωτήσει η θεία από το χωριό πότε θα παντρευτείς. Αν μείνουν σε αυτό να λες πάλι καλά γιατί είναι και μερικές που το συνεχίζουν! Τονίζουν την ηλικία σου για να καταλάβεις υποτίθεται ότι τελειώνει ο χρόνος για να κάνεις παιδί. Μην ακούς κανέναν! Εμείς είμαστε εδώ για να σε καθησυχάσουμε που στα 20,30 και 40+ δεν έχεις κάνει ακόμα σοβαρή σχέση.

 

► Είσαι μια ανεξάρτητη γυναίκα! Δουλεύεις, έχεις το σπίτι σου και αν χρειαστεί να αλλάξεις μια λάμπα μπορείς να το κάνεις και μόνη σου.

► Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από τον άλλον και την σχέση γι’ αυτό και δεν μπορείς να συμβιβαστείς σε μεγάλο βαθμό.

► Κατάλαβες ότι δεν έχεις ανάγκη έναν άντρα να «ολοκληρώσει» τη ζωή σου. Ωραίο να είσαι σε σχέση αλλά και η ελευθερία που έχεις είναι ωραία.

► Έχεις τόσα πολλά ενδιαφέροντα στη ζωή σου που δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό.

► Μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα γιατί δεν σε κρατάει τίποτα. Αν θέλεις να μετακομίσεις αύριο στην Αγγλία για καλύτερο μέλλον μπορείς να το κάνεις χωρίς να σκεφτείς αν θα σου λείψει κάποιος.