Επιτέλους τηλεφώνησε! Πώς να το χειριστείς...

Για να μη σε πει και εύκολη!
Επιτέλους τηλεφώνησε! Πώς να το χειριστείς...



Ναι, για εκείνον τον τύπο, λέω! Που γνώρισες σε εκείνο το μπαρ, την ημέρα που βγήκες με τις φίλες σου να διασκεδάσετε. Και να κάνετε καμάκι! Γιατί η ζωή θέλει φλερτ, το καλοκαίρι έρωτα κι εσύ αγόρι! Μέσα στον πανικό λοιπόν, τον ξεχώρισες! Ευτυχώς, κι εκείνος! Και μετά από κάμποσες όλο νόημα ματιές και κανα δυο χαμόγελα, σε πλησιάσε, γνωριστήκατε και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Έχουν περάσει 2 ημέρες και δεν έχει τηλεφωνήσει. Ούτε εσύ, όμως! Και καλά έκανες! Μέχρι που σήμερα η οθόνη του κινητού σου, γέμισε με το όνομά του. Στείλατε λίγα μηνυματάκια και υποσχέθηκε να σε πάρει το βραδάκι, μετά τη δουλειά, να τα πείτε. Ξέρω ότι πετάς στα σύννεφα! Ψυχραιμία! Πρέπει να καταστρώσουμε σχέδιο για το πώς να το χειριστείς και πώς να του μιλήσεις το βράδυ! Μη νομίζει ότι περίμενες πάνω από το τηλέφωνο (που είναι αλήθεια!) και μην σε πει και λυσσάρα (που δεν είναι!).

1. Όταν σου τηλεφωνήσει, μην το σηκώνεις με το πρώτο ντριιιν! Περίμενε να χτυπήσει 3-4 φορές πρώτα. Έχει κι αυτός την αγωνία του, μη νομίζεις! Δεν νιώθεις μόνο εσύ έτσι! Μόλις απαντήσεις, να είσαι χαρούμενη και γλυκιά! Μην του πεις «Πού είσαι ρε;» από την υπερπροσπάθειά σου να φανείς cool! Κάθε πρώτο τηλεφώνημα είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρεις τι να πεις, ενω ταυτόχρονα δεν θες και να το κλείσεις! Προσπάθησε να μην αφήνεις μεγάλα διαστήματα παύσης στη συνομιλία σας. Σκέψου από τώρα να τον ρωτήσεις ορισμένα πράγματα, όταν η κουβέντα δεν πάει από μόνη της. Πώς ήταν η ημέρα του, τι έγινε στη δουλειά του, ή θυμηθείτε εκείνο το βράδυ που φλερτάρατε για να γίνει η κουβέντα πιο χαλαρή και ουσιαστική...  Αν ακούει ότι είσαι χαλαρή και ομιλητική, θα λυθεί κι εκείνος!

2. Αφού σου τηλεφώνησε, σημαίνει ότι θέλει να σε δει. Λογικά, σου τηλεφωνεί για να δώσει το στίγμα του και να κανονίσετε το πρώτο ραντεβού σας. Ενθάρρυνέ τον όμως κι εσύ! Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον! Αφού σου ζητήσει να βγείτε, δέξου με χαρά και πρότεινέ του εσύ την ημέρα ή το σημείο συνάντησης! Μην τα αφήσεις όλα πάνω του! Εκτός αν τα έχει όλα κανονισμένα, στα ανακοινώσει και σε βγάλει από αυτή τη διαδικασία.

3. Προσοχή! Όσο και να θέλεις να ρωτήσεις γιατί δεν τηλεφώνησε νωρίτερα, μην το κάνεις! Όπως επίσης, μην του πεις ότι περίμενες πως και πως να σου τηλεφωνήσει. Μπορείς να πεις ότι χάρηκες που σου τηλεφώνησε, αλλά μέχρι εκεί. Περίμενε μέχρι το πρώτο ραντεβού και μην αφήσεις τον ενθουσιαμό σου να σε παρασύρει! Δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί!