Σεξ: Ντρέπεσαι να γδυθείς μπροστά του;

Τα καλύτερα tips για να φαίνεσαι όμορφη με τα εσώρουχα...
Σεξ: Ντρέπεσαι να γδυθείς μπροστά του;



Ανασφάλειες έχουμε όλες.  Ας ξεκινήσουμε από εκεί! Όσο κι αν έχουμε αποδεχτεί τα ελατώμματά μας, όσο κι αν αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, πάντα ανησυχούμε πώς φαινόμαστε στα μάτια εκείνου που μας ενδιαφέρει. Του συζύγου, του αγοριού, του φλερτ μας. Νιώθουμε όμορφες, με τα παχάκια μας και τις όποιες ατέλειές μας. Μας βλέπουν όμως κι εκείνοι το ίδιο όμορφες; Ή μήπως τον ενοχλεί η ακμή στο δέρμα σου, το μικρό σου στήθος, ή τα ψωμάκια σου;

Ηρέμησε! Τίποτα δεν τον ενοχλεί! Γι΄αυτό είναι μαζί σου! Κι αν είναι τόσο ρηχός, ας φύγει! Δεν τον χρειάζεσαι! Δεν είναι εκείνος το θέμα μας τωρα, αλλά εσύ! Κι επειδή όλες το περνάμε αυτό κατά καιρούς, βρήκαμε ορισμένους τρόπους που βοηθούν να δείχνουμε πιο όμορφες όταν είμαστε γυμνές μπροστά του και ταυτόχρονα να νιώθουμε κι εμείς  μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Δοκίμασέ τα! Πιάνουν!

1. Το μαύρισμα βοηθάει πολύ! Σε κάνει να δείχνεις πιο σέξι και σε αδυνατίζει! Γι΄αυτό πάντα το καλοκαίρι, όταν αρχίζουμε να μαυρίζουμε, μας αρέσει πολύ περισσότερο το σώμα μας και νιώθουμε πιο όμορφες. Αν έχεις χρόνο και κάνεις τα μπανάκια σου στην παραλία, συνέχισε ακάθεκτη! Αν όμως δεν έχεις πάρει ακόμα σταρένιο χρώμα, γιατί δεν αγοράζεις μια κρέμα μαυρίσματος; Αν νιώθεις περίεργα με τα ψωμάκια σου, ή αν έχεις σημάδια στο σώμα σου που δεν σου αρέσουν, είναι ένας τρόπος να τα κρύψεις. Δοκίμασέ το!

2. Πόσο συχνά κάνεις απολέπιση; Ειδικά το χειμώνα, που το δέρμα ξεραίνεται, είναι πολύ σημαντικό να αφαιρείς τα νεκρά κύταρρα από το δέρμα σου, για να δείχνει υγιές και μαλακό. Οι άντρες τρελαίνονται με το απαλό δέρμα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το φροντίζεις και να το περιποιείσαι! Όσο πιο απαλό είναι, τόσο περισσότερο θέλει να το αγγίζει. Μετά το μπάνιο, να βάζεις πάντα ενυδατική κρέμα, ή ακόμα καλύτερα baby oil. Θα δεις αμέσως τη διαφορά!

3. Ας μιλήσουμε λίγο για τα μαλλιά σου. Έχεις παρατηρήσει ότι μετά το μπάνιο δεν είναι και στην καλύτερη μορφή τους; Αντίθετα, την επόμενη ημέρα στρώνουν πάντα καλύτερα. Φρόντισε λοιπόν να τα λούσεις μία ημέρα πριν βρεθείτε. Άφησέ τα φυσικά και ελεύθερα. Είναι σέξι να πέφτουν στον ώμο σου και να ακουμπούν την πλάτη σου. Μην μπεις στον κόπο να κάνεις κάποιο styling για να του αρέσεις. Όσο πιο φυσική, τόσο καλύτερα!

4. Μη βάλεις make up! Προτίμησε ένα απαλό shimmer που θα δώσει μια λάμψη στο δέρμα σου και θα σε κάνει να δείχνεις φρέσκια. Δεν θέλεις να γεμίσεις τα ρούχα του αλλά και τα σεντόνια με make up!

5. Μην φας πολύ πριν συναντηθείτε! Προτίμησε κάτι ελαφρύ για να αποφύγεις το φούσκωμα και το ενοχλητικό πρήξιμο της κοιλιάς που σε κάνει να δείχνεις λες και διανύεις τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου.

6. Πάρε ένα παγάκι και πέρασέ το πάνω από τις ρόγες σου πριν εμφανιστείς γυμνή μπροστά του. Με το που σε δει, θα εστιάσει κατευθείαν εκεί!Είτε φοράς ρούχα, είτε όχι...

7. Τα κοσμήματα θα τραβήξουν την προσοχή του. Χρησιμοποίησέ τα έξυπνα, τονίζοντας την περιοχή του σώματος που προτιμάς, ώστε να μαγνητίσεις το βλέμμα του περισσότερο σε εκείνο το σημείο.

8. Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός! Απέφυγε τα πολλά φώτα. Άναψε κεριά, ή ένα μικρό φωτάκι. Σε μια τέτοια ρομαντική κι ερωτική ατμόσφαιρα, όλα φαίνονται πιο όμορφα!

9. Τελευταίο και πιο σημαντικό! Να έχεις αυτοπεποίθηση! Όλα τα παραπάνω tips βοηθάνε λίγο στο να νιώσεις πιο σίγουρη με τον εαυτό σου τη στιγμή που είσαι μαζί του. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι είσαι όμορφη, έτσι κι αλλιώς! Αν το πιστεύεις εσύ, θα το περάσεις και στους άλλους γύρω σου!