Σεξ και σχέσεις/ Αγόρια την προσοχή σας: Μικρές κινήσεις που σημαίνουν πολλά για εμάς!

Με αυτές θα μας κερδίσετε, αγόρια!
Σεξ και σχέσεις/ Αγόρια την προσοχή σας: Μικρές κινήσεις που σημαίνουν πολλά για εμάς!



Η μεγαλύτερη αξία, βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Γιατί οι λεπτομέρεις κάνουν πάντα τη διαφορά. Στα μικρά και τα πιο καθημερινά βλέπεις το πραγματικό ενδιαφέρον και την αγάπη του άλλου. Σε μια τρυφερή αγκαλιά, σε ένα γλυκό χαμόγελο. Σε κινήσεις τόσο απλές, αλλά τόσο ουσιαστικές. Ναι, μας αρέσουν οι διακοπές, τα ταξίδια, τα δώρα και οι κάθε είδους εκπλήξεις, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο χαρούμενες μπορεί να μας κάνουν κάποια τόσο απλά πραγματάκια που μπορεί να μην καταλαβαίνεις καν ότι τα κάνεις, αλλά εμείς τους δίνουμε τεράστια σημασία. Ποια είναι αυτά;

1. Θυμάσαι τα ονόματα των φίλων μας. Πόσο πολύ μας αρέσει αυτό! Κάθε φορά που σου λέω για την κολλητή μου που έχει μετακομίσει στο Άμστερνταμ για δουλειά, μου απαντάς «Η Χριστίνα;». Μπορεί να σου φαίνεται τόσο αστείο και ανούσιο, αλλά για εμάς έχει σημασία. Γιατί νιώθουμε ότι μας προσέχεις όταν σου μιλάμε, ακόμα και για πράγματα που δεν έχουν σχέση με εμάς τους δύο, αλλά και γιατί οι φίλοι μας είναι σημαντικοί και θέλουμε να τους ξέρεις και να έχεις καλή σχέση μαζί τους.

2. Περιποιείσαι τον εαυτό σου για να μας αρέσεις. Συγυρίζεις το σπίτι σου πριν έρθω, για να το δω όμορφο. Ανάβεις κεριά και φτιάχνεις ρομαντική ατμόσφαιρα. Καλλωπίζεσαι και βάζεις πάντα άρωμα. Είσαι απλά ντυμένος, αλλά ταυτόχρονα τόσο στιλάτος. Όλα αυτά τα προσέχουμε και έχουν μεγάλη σημασία για εμάς. Ακόμα κι αν συγκατοικείς με το αγόρι σου και σε βοηθάει πάντα στις δουλειές, είναι κάτι που εκτιμάς και αναγνωρίζεις σε αυτόν.

3. Μας μιλάς για τα συναισθήματά σου. Λες «Σ’αγαπώ», «Μου λείπεις», «Σε σκέφτομαι», «Σε θέλω», «Θέλω να σε δω». Φράσεις χιλιοειπωμένες που μόνο από το δικό σου στόμα αποκτούν ξαφνικά τεράστια αξία.

4. Δεν είσαι καταπιεστικός και υπερβολικά ζηλιάρης. Χαίρεσαι να μας βλέπεις όμορφες και νιώθεις περήφανος όταν μας κοιτάνε τρίτοι. Γιατί ξέρεις ότι είμαι δική σου και καμαρώνεις γι’ αυτό! Δεν μου δημιουργείς άγχος κι ενοχές κι αυτό με κάνει ευτυχισμένη.

5. Δεν είσαι επικριτικός την ώρα που τρώμε. Δεν με μαλώνεις και δεν με κοιτάς περίεργα όταν τρώμε πίτσες, σουβλάκια και γλυκά. Με κάνεις να νιώθω άνετα μαζί σου, να μην ντρέπομαι για τίποτα και να είμαι ο εαυτός μου. Κάθε φορά που είμαστε έξω και παραγγέλνεις δεύτερο ποτό, παραγγέλνεις και για μένα. Χωρίς να σου έχω πει ότι θέλω. Κι αυτό το λατρεύω!

6. Απαντάς σε κάθε μου μήνυμα και τηλεφώνημα αμέσως. Ό,τι κι αν κάνεις, βρίσκεις πάντα χρόνο για εμένα. Είμαι στις προτεραιότητές σου και μου το δείχνεις!

7. Έχεις θυσιάσει αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου για να πάμε σινεμά, ή για να δούμε μαζί ένα έργο στην τηλεόραση ή την αγαπημένη μας σειρά. Ξέρω πως αυτό είναι μεγάλη θυσία. Γι’αυτό και τσεκάρεις το σκορ από το κινητό σου.

8. Μαγειρεύεις. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Κάθε κίνηση που κάνεις με σκοπό να με περιποιηθείς και να με εντυπωσιάσεις μετράει και σημαίνει πολλά. Άσε που είναι πολύ σέξι να σε βλέπουμε να μαγειρεύεις!

9. Μου στέλνεις ερωτικά μηνύματα την ώρα που είμαι στη δουλειά. Μου φτιάχνεις την ημέρα και περιμένω πως και πως να περάσει η ώρα για να σε δω!

10. Βγαίνουμε συνέχεια ραντεβού. Ακόμα και μετά από 3 χρόνια σχέσης, ή 7 ή 10. Δεν έχει σημασία. Μη σταματήσεις ποτέ να μας βγάζεις ραντεβού. Όπως τον πρώτο καιρό. Ανανεώνει τη σχέση και φουντώνει τον ερωτα. Δίνε μας λόγους να περιποιούμαστε και να βαφόμαστε για εσένα, όπως στην αρχή της σχέσης μας.