Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τα πάντα για το σεξ;

Ρίξε μια ματιά!
Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τα πάντα για το σεξ;



Όσο περισσότερο σου αρέσει το σεξ, τόσο περισσότερο σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις καινούρια πράγματα γι’ αυτό. Αφενός για να τα προσθέσεις στο κρεβάτι σου και στην ερωτική σου ζωή, ώστε να την ανανεώσεις, αλλά και γιατί το κεφάλαιο «Σεξ» σε ενδιαφέρει απόλυτα και θέλεις να γνωρίζεις όσα περισσότερα γίνεται. Μιας και οι πληροφορίες γύρω από το σεξ είναι αμέτρητες και ανεξάντλητες, αυτή η ενημέρωση δεν τελειώνει ποτέ. Και αυτό είναι ωραίο. Γιατί υπάρχει πάντα περιθώριο να μαθαίνεις και να έρχεσαι αντιμέτωπη με καινούριες γνώσεις και πληροφορίες. Για να δούμε, είσαι τόσο διαβασμένη, ώστε να γνωρίζεις και όλα τα παρακάτω;

  • Κάθε γυναίκα έχει μια αγαπημένη στάση, με την οποία μπορεί πάντα να έρχεται σε οργασμό. Βρες τη δική σου.
  • Αυτή η στάση μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή. Δηλάδή μπορεί τώρα να τελειώνεις πιο εύκολα όταν είσαι στα τέσσερα και μετά από κάποιο διάστημα να ανακαλύψεις ότι τελειώνεις καλύτερα όταν είσαι από πάνω. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο και ο παρτενέρ σου σε αυτό.
  • Την ώρα του σεξ δεν δίνει καμία σημασία στις ραγάδες που μπορεί να έχεις, ή στα ψωμάκια σου, ή στην κυταρρίτιδα που αρχίζει να φαίνεται και σε αγχώνει. Σταμάτα να το σκέφτεσαι και απόλαυσέ το όσο κι εκείνος!
  • Το σεξ στο κρεβάτι είναι υποτιμημένο. Ωραίο και το σεξ στην κουζίνα, στην παραλία και ανάποδα στον πολυέλαιο, αλλά σαν το σεξ στο άνετο κρεβάτι, τίποτα. Στο χέρι σας είναι να  μην είναι βαρετό. Ναι, ακόμα και στο πιο συνηθισμένο μέρος γίνεται τέλειο σεξ, αν ο έρωτας και το πάθος χτυπάνε κόκκινο.
  • Τα κλισέ που αφορού το σεξ, έχουν γίνει κλισέ για κάποιο λόγο. Μην τα υποτιμάς! Κλείσε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Βγες ερωτικό ραντεβού. Κάντε μαζί μπάνιο. Και όλα αυτά, ενώ έχεις γεμίσει το χώρο με κεριά, που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.
  • Μην παίρνεις τοις μετρητοίς όποιον σου λέει ότι κάνει περισσότερο ή καλύτερο σεξ από εσένα. Σταμάτα να συγκρίνεις τη δική σου ερωτική ζωή με των άλλων. Μία είναι η ερώτηση που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου και έχει σημασία: Είσαι ευτυχισμένη με τη σεξουαλική σου ζωή; Κάνεις όσο σεξ θέλεις; Αν η απάντηση είναι ναι, end of story.
  • Για να έχεις όρεξη για σεξ, πρέπει να είσαι ξεκούραστη. Μην πλακώσεις μόνη σου τις δουλειές του σπιτιού. Ζήτα από το αγόρι σου να σε βοηθήσει και ανταπόδωσέ του αυτή τη διευκόλυνση με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρεις πως!
  • Όσο περισσότερο σεξ κάνεις, τόσο περισσότερο σεξ θέλεις. Τόσο απλά. Επίσης, όσο περισσότερο απέχεις, τόσο νιώθεις ότι δεν το χρειάζεσαι. Γιατί το συνηθίζεις. Γι’ αυτό, μην το αφήσεις ποτέ, γιατί θα σε αφήσει.
  • Οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται, έχουν τους καλύτερους και πιο έντονους οργασμούς. Να αγγίζεις τον εαυτό σου παραπάνω.
  • Όσο σκέφτεσαι τον οργασμό, τόσο εκείνος δεν έρχεται. Τα πιο όμορφα πράγματα έρχονται φυσικά και χωρίς προσπάθεια.
  • Το προγραμματισμένο σεξ, μπορεί να είναι τόσο τέλειο όσο το ξαφνικό. Γι’ αυτό πάρε την απόφαση σήμερα το βράδυ να κάνεις ένα ωραίο δώρο στον άντρα σου. Θα το απολαύσετε και οι δύο πολύ!
  • Το τρικ που σφίγγεις και ύστερα χαλαρώνεις την ουρίθρα σου όσο είναι μέσα σου, είναι πολύ αποτελεσματικό. Να το κάνεις! Επίσης, αυτή είναι και μια άσκηση που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι για να γυμνάσεις τους μύες σου εκεί κάτω, ώστε να τους ελέγχεις καλύτερα και να έχεις πιο έντονους οργασμούς.