Τον παίρνεις τηλέφωνο 57 φορές και δεν απαντάει;Υπάρχει επιστημονική εξήγηση!

Το ότι είσαι ακόμα κολλημένη δεν σημαίνει ότι είσαι και psycho ή μήπως όχι;
 Τον παίρνεις τηλέφωνο 57 φορές και δεν απαντάει;Υπάρχει επιστημονική εξήγηση!



Μόλις χώρισες από το "άλλο σου μισό" και πρέπει να προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση και να βγεις στο single κόσμο πάλι! 

Αυτό το μεταβατικό στάδιο είναι και το πιο δύσκολο. Τα συναισθήματα σου μπορούν να σε τρελάνουν. Αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Από την έξαλλη χαρά στο θυμό και από τα ανεξήγητα νεύρα στην μελαγχολία. Πρέπει να διαχειριστείς χίλια δυο και εν τέλει να επιβιώσεις.

Το χειρότερο όμως είναι που είσαι παρορμητική και όταν θέλεις να του στείλεις μήνυμα ή να τον πάρεις τηλέφωνο τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Καθώς περνάει ο καιρός και δεν μιλάτε εσύ θέλεις να βγεις από το σώμα σου. Δεν μπορείς να κρατηθείς άλλο και κάνεις την κίνηση. Του στέλνεις ένα ουδέτερο μήνυμα. Δεν απαντάει. Αφήνεις μια, δυο ημέρες και έπειτα σε πιάνει τρέλα και αποφασίζεις να τον πάρεις τηλέφωνο. Δεν το σηκώνει. Τον ξαναπαίρνεις 1,2...57! 

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτή η διαδικασία. Για να σε κάνει να νιώσεις χειρότερα ή απλά το έχεις χάσει;

Η εξήγηση είναι απλή: Σκέψου τι παθαίνεις όταν βάζεις λεφτά σε ένα μηχάνημα, κάνεις την επιλογή αυτού που θέλεις και πατάς το κουμπί για να βγει αυτό που θέλεις.
Τι γίνεται όμως όταν δεν σου βγάζει αυτό που θέλεις και το μηχάνημα σου "έφαγε" τα λεφτά; 
Η κίνηση σου είναι προβλέψιμη! Αρχίζεις και χτυπάς το μηχάνημα, ρίχνεις το βάρος σου πάνω του προσπαθώντας να το κουνήσεις μήπως και πέσει αυτό που επέλεξες. Επιμένεις μέχρι να συνειδητοποιήσεις (ύστερα από πολλές προσπάθειες) ότι δεν θα αλλάξει κάτι!

Το αποτέλεσμα; Έχασες τα λεφτά σου και δεν ικανοποίησες και την ανάγκη σου. 

Τώρα σύγκρινε τη παραπάνω κατάσταση με το τηλέφωνο που έκανες στον πρώην σου και σε έκαναν να μοιάζεις σαν τρελή.

Βασικά και οι δυο καταστάσεις μπορούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι psycho. Αλλά δεν είσαι. Εσύ παίρνεις τηλέφωνο με σκοπό να του μιλήσεις.

Έχεις προετοιμάσει στο μυαλό σου τι θα του πεις όταν το σηκώσει και πως θα τον αντιμετωπίσεις. Όταν όμως δεν γίνεται αυτό που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου τότε σε πιάνει τρέλα και δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση και δεν σου αρέσει αυτή η αναμονή!

Όμως σκέψου το καλά. Γιατί δεν το σήκωσε μετά από τόσες φορές που τον πήρες; Δεν ανησύχησε μήπως κάτι έπαθες, μήπως κάτι σοβαρό τον ήθελες; 
Νομίζω πως τα πήρες τα μηνύματά σου! Move on up!

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι οδηγεί τους άντρες στην απιστία;