Τα πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν αυτοϊκανοποιείσαι

Τα έχεις στο σπίτι σου...
Τα πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν αυτοϊκανοποιείσαι



Μαζί του περνάς καλά, αλλά και μόνη σου περνάς τέλεια. Ή και καλύτερα! Γιατί, κακά τα ψέματα, όσο ξέρεις εσύ τον εαυτό σου, δεν σε ξέρει κανείς άλλος. Γι’ αυτό και κάθε φορά που αυτοϊκανοποιείσαι, το ευχαριστιέσαι και πάντα τελειώνεις! Γιατί πολύ απλά, ξέρεις ακριβώς τον τρόπο να το κάνεις, αφού γνωρίζεις ακριβώς το σώμα σου, τι θέλεις και πώς το θέλεις, την κατάλληλη στιγμή. Ο αυνανισμός, είναι υγεία! Ό,τι και να λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό σε αυτή την πράξη! Το μόνο αρνητικό, είναι ότι ορισμένες φορές μπορεί να γίνει μονότονο.

Μιας και δεν είναι απαραίτητη η διείσδυση για να αυτοϊκανοποιηθείς, διάβασε τους τρόπους που μπορείς να το απολαύσεις καλύτερα μόνη σου ακόμα και χωρίς sex toys, χρησιμοποιώντας απλά πράγματα που έχεις στο σπίτι!

Πριν ξεκινήσουμε, δώσε προσοχή στα εξής:

1. Δεν χρησιμοποιούμε τίποτα που μπορεί να πληγώσει την περιοχή. Δεν θέλουμε να τραυματιστούμε!
2. Δεν χρησιμοποιούμε κάτι που είναι αρκετά μικρό και που υπάρχει κίνδυνος να μείνει μέσα μας. Αν δεν μπορέσεις να το βγάλεις, υπάρχει πρόβλημα!
3. Πριν χρησιμοποιήσεις ο,τιδήποτε, πρέπει να το πλύνεις πολύ καλά, για να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις. Μη χρησιμοποιήσεις απορρυπαντικά. Καθάρισέ τα καλά με σαπούνι και νερό. Μόλις τελειώσεις, εννοείται ότι πρέπει να τα καθαρίσεις πάλι, σχολαστικά!
4. Μακριά από φρούτα και λαχανικά. Άσε το αγγούρι και την μπανάνα στη θέση τους! Τα φρούτα έχουν βακτήρια που μπορεί να σου προκαλέσουν μόλυνση στην ευαίσθητη περιοχή!

Αφού τα ξεκαθαρίσαμε, ξεκινάμε! Αυτή είναι η λίστα με τα πράγματα που μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμα όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου:

- Το τηλέφωνο του μπάνιου είναι το εργαλείο που σπάνια σε απογοητεύει. Κάτσε αναπαυτικά στο μπάνιο σου, ή όρθια αν το προτιμάς και άφησε το ζεστό νερό να πέσει στην κλειτορίδα σου. Παίξε με την πίεση του νερού, ανάλογα με το πώς σου αρέσει. Την ώρα που πλησιάζεις σε οργασμο, φέρε το τηλέφωνο πιο κοντά, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

- Πάρε ένα κουτάλι! Χρησιμοποίησε το καμπυλωτό, πίσω μέρος, για να τρίψεις την κλειτορίδα σου. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, βάλε λίγο λιπαντικό gel στο πίσω μέρος του κουταλιού για να γλιστράει καλύτερα και να μην έχεις την παραμικρή ενόχληση. Προσοχή! Μη βάλεις το κουτάλι μέσα στον κόλπο σου, γιατί θα τον τραυματίσεις! Επίσης, σιγουρέψου ότι το έχεις πλύνει καλά πριν και μετά τη χρήση!

- Έχεις βάλει πλυντήριο; Ακούμπησε το ευαίσθητο σημείο σου στη γωνία του πλυντηρίου, την ώρα που εκείνο δουλεύει. Οι δονήσεις που κάνει θα σου προσφέρουν τρομερή ευχαρίστηση, ενώ εσύ θα τρίβεσαι απαλά, στο ρυθμό που θέλεις.

- Πάρε το μαξιλάρι σου και τοποθέτησέ το ανάμεσα στα πόδια σου. Τρίψε με αυτό την κλειτορίδα σου. Η θερμότητα αλλά και η απαλότητα του μαξιλαριού, θα σου δώσουν έναν απολαυστικό οργασμό.

- Χρησιμοποίησε ο,τιδήποτε έχεις στο σπίτι σου, το οποίο δονείται. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μηχανή για μασάζ, ακόμα και ηλεκτρικό ξυραφάκι. Με το τελευταίο φρόντισε να είσαι προσεκτική και να αφαιρέσεις τη λεπίδα, για να μη γίνει κάποιο ατύχημα. Τέτοια εξαρτήματα είναι ιδανικά για να διεγείρουν την κλειτορίδα σου. Φέρε το κάτω μέρος των συσκευών αυτών σε επαφή με το ευαίσθητο σημείο σου, ενώ δουλεύουν και παράγουν δονήσεις. Καθάρισέ τα καλά πριν τα χρησιμοποιήσεις με αντισηπτικά μαντηλάκια, ή φόρεσέ τους ένα προφυλακτικό, ώστε να μην μολυνθεί η περιοχή του κόλπου σου.

Μπορεί τα δάχτυλά σου ή ο δονητής που έχεις στο σπίτι σου να κάνουν τέλεια τη δουλειά τους, όμως και οι παραπάνω εναλλακτικές επιλογές θα σε ικανοποιήσουν. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό! Καλή απόλαυση!

Δες ΕΔΩ πως θα πετύχεις το squirting, τον καλύτερο οργασμό ever