Σεξουαλική χημεία:Γιατί το σώμα δέχεται τα μηνύματα πιο γρήγορα από το μυαλό;

Είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο;(!)
Σεξουαλική χημεία:Γιατί το σώμα δέχεται τα μηνύματα πιο γρήγορα από το μυαλό;



Τι είναι η σεξουαλική χημεία; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μια έννοια που εξηγείται έτσι απλά με λέξεις. 

Αν κάπως θα μπορούσε να περιγραφεί είναι μια ανεξήγητη ηλεκτρική σπίθα που διαπερνά το κορμί σου όταν εντοπίζεις  κάποιον με eye contact που σου κάνει το ερωτικό κλικ

Είναι ένα ξαφνικό και διαπεραστικό συναίσθημα που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις! 

Αισθάνεσαι μια απροσδόκητη έλξη για κάποιον άγνωστο χωρίς καν να έρθεις σε επαφή μαζί του. Και θέλεις να τον φιλήσεις πριν καν μιλήσεις μαζί του. Περίεργο; Αυτό αναμφίβολα ονομάζεται σεξουαλική χημεία! 

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που σου συμβαίνει συχνά γι΄αυτό και όταν γίνεται πρέπει να παίρνεις τα vibes και να κάνεις τις κινήσεις σου, να φαίνεσαι ανοιχτή. Μην αγνοήσεις τα σήματα που εκπέμπει το σώμα σου!

Τα σημάδια είναι τα εξής: Σε πιάνει ξαφνική ταχυπαλμία, τα χέρια σου τρέμουν, οι παλμοί σου έχουν ανοδική πορεία και βρίσκεσαι σε μια τρέλα από το πουθενά. 
Δεν ξέρω αν είναι έρωτας από την πρώτη ματιά αλλά είναι σίγουρα έλξη και είναι κάτι που μπορείς απλά να το διαπιστώσεις, να το ζήσεις και όχι να το εξηγήσεις!

Αυτό το εκρηκτικό συναίσθημα όμως δεν πρόκειται να το νιώσεις αν είσαι πίσω από έναν υπολογιστή και φλερτάρεις ηλεκτρονικά (όπως γίνεται στην εποχή που ζούμε)! Γι' αυτό βγες έξω και αφέσου στο φλέρτ και που ξέρεις μπορεί το σώμα σου να σου εκπέμψει ερωτικά σήματα και να σε κάνει εν τέλει μέχρι και να ερωτευτείς!

Ξέρεις ποιες είναι οι ερωτογενείς σου ζώνες; Δες εδώ σημεία που δεν ήξερες!