Τι να περιμένεις όταν το καινούργιο σου αγόρι είναι geek

Είσαι έτοιμη να μεταμορφωθείς και εσύ σε μία;
Τι να περιμένεις όταν το καινούργιο σου αγόρι είναι geek



Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα οι geek μου αρέσουν πάρα πολύ! Δεν θέλω τον άντρα τον αληταρά, τον θέλω φλώρο. Οκ δεν εννοώ τον γραφικό geek που φοράει γυαλιά μυωπίας, είναι παχύσαρκος και έχει λαδωμένα μαλλιά, υπάρχουν και ωραίοι. Φυσικά όπως και σε κάθε κατηγορία υπάρχουν και συνέπειες. Οι geek έχουν κάποιες συνήθειες που ίσως να μην είσαι πολύ έτοιμη να τα χειριστείς. Ή λοιπόν τον αποδέχεσαι όπως είναι και μετατρέπεσαι και εσύ σιγά σιγά σε μία ή χωρίζεις. Δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση.

 

► Αν αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και αφήσεις όλα τα είδη τεχνολογίας πάνω του θα έχεις τον καλύτερο υπολογιστή, το καλύτερο tablet, την καλύτερη τηλεόραση αλλά δεν θα έχεις τα βασικά όπως είναι πλυντήριο, κουζίνα και ψυγείο. True story!

► Όταν θα προσπαθήσεις να του πιάσεις κουβέντα για το τι θέλει για δώρο χωρίς να το καταλάβει δεν θα μπορέσεις να το απομνημονεύσεις ποτέ. Για παράδειγμα αν εκείνος θέλει κάρτα γραφικών και προσπαθείς να τον “ψαρώσεις” για να μάθεις πως λέγεται θα σου πει κάτι όπως “Nvidia GTX Titan X” (ισχύει αυτό το μοντέλο, ρώτησα τον φίλο μου). Θα το θυμάσαι όλο αυτό; Τελικά καταλήγεις να το αγοράζεις μια απλή μπλουζίτσα.

► Που τον χάνεις, πού τον βρίσκεις θα είναι στον υπολογιστή ή θα παίζει με την κονσόλα του. Μπορείς να τον χάσεις και για ολόκληρα οχτάωρα μέχρι να ξεκολλήσει.

► Συνέχεια αγοράζει καινούργια gadget γιατί τα άλλα “πάλιωσαν” ενώ μπορεί να ήταν και περσινά.

► Οι ταινίες που επιλέγει όταν είναι η σειρά του θα είναι πάντα sci-fi ή με σούπερ ήρωες.