Sex: 9 φρίκες που παθαίνεις και οι άντρες δεν νοιάζονται καθόλου!

Κάνετε sex...δεν πρόκειται να δει τα αξύριστα πόδια σου!
Sex: 9 φρίκες που παθαίνεις και οι άντρες δεν νοιάζονται καθόλου!



Άραγε εμείς οι γυναίκες σταμάταμε κάποια στιγμή να αναπαράγουμε non stop σκέψη για τα πάντα; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορούμε να ελέγξουμε αυτές τις ανούσιες σκέψεις που κάνουμε για τους άντρες και για το sex; 

Ό,τι ανησυχεί εσένα διπλά και τριπλά αυτόν τον αφήνει απλά αδιάφορο. Διότι κατά τη διάρκεια της πράξης (sex) αφήνεται σε αυτή τη διαδικασία και δεν τον νοιάζουν αυτές οι λεπτομέρειες!

1. Αν δεν είσαι τελείως ξυρισμένη!
Αν δεν έχεις κάποια ανεξήγητη τριχοφυΐα, και απλά είσαι αξύριστη λίγων ημερών σίγουρα είναι κάτι που δεν θα τον πειράξει και βασικά ούτε που θα προσέξει. 

2. Πόσο υγρή (ή όχι υγρή) είσαι!

3. Οι θόρυβοι που κάνει ο κόλπος σου!
Μετά το sex είναι λογικό ο κόλπος σου να κάνει κάποιους περίεργους θορύβους διότι απελευθερώνεται αέρας μετά από την πίεση της πράξης. Όμως καθόλου δεν τον απασχολεί κάτι τέτοιο γιατί ξέρει τον λόγο που γίνεται κάτι τέτοιο!

4. Αν φωνάζεις ή δεν φωνάζεις κατά τη διάρκεια του sex!
Από τη στιγμή που δεν του αρπάζεις το κεφάλι και δεν ουρλιάζεις στα αυτιά του για την ανεπανάληπτη στιγμή που σου χαρίζει, όλα είναι καλά. Είτε φωνάζεις γιατί το ευχαριστιέσαι είτε είσαι ήσυχη είναι και τα δυο ΟΚ! Κανένας άντρας δεν χρειάζεται μια γυναίκα που θα του λέει όλη την ώρα non stop πόσο τέλειο sex κάνει μέχρι να έρθεις σε οργασμό! Χάνει την μαγεία του η στιγμή!

5. Οποιοδήποτε weird μορφασμό κάνεις!
Ότι φάτσα και αν έχεις εκείνη τη στιγμή, το θεωρούν απλά hot! Και επίσης μπορεί να μην σε παρατηρήσουν καν γιατί κάνουν και αυτοί το ίδιο!

6. Τα μαλλιά σου δεν είναι φρεσκολουσμένα!
Την ώρα που κάνουν sex το μόνο που τους νοιάζει είναι η στιγμή. Δεν ενδιαφέρονται για την κατάσταση των μαλλιών σου, αν είναι άλουστα, αχτένιστα κ.α. Ας είναι όπως να 'ναι...απλά κάνουν sex! Κάνε focus εκεί!

7. Πόση ώρα σου παίρνει για να φτάσεις σε οργασμό!
Τους αρέσει η διαδικασία, η φάση μέχρι να φτάσεις σε οργασμό. Οι κινήσεις, οι μορφασμοί και αυτά που λες κατά τη διάρκεια του sex.

8. Nα δίνεις οδηγίες!
Δεν τους πειράζει να τους λες πότε να επιταχύνουν και πότε να πάνε πιο αργά και γενικότερα να τους καθοδηγείς προκειμένου να φτάσεις σε οργασμό. Αυτό που σίγουρα δεν θέλουν είναι να τους το λες απότομα και με λάθος λέξεις.

9. Αν δεν είσαι πάντα στο mood για να κάνεις blowjob!
Το oral sex είναι τέλειο αλλά αν κάποιες φορές θέλεις να κάνεις skip στα mozzarella sticks και να πας κατευθείαν στο burger τότε είναι οκ. Δεν έχεις πάντα όρεξη για τα προκαταρκτικά. Θέλεις να περάσεις στο ψητό! Το καταλαβαίνουν!

Δες όμως και τι μπορεί να κάνεις στο κρεβάτι και να τον χαλάσει!