Orgasm Tricks: Τον καλύτερο οργασμό, μπορείς να τον πετύχεις μόνη σου!

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές...
Orgasm Tricks: Τον καλύτερο οργασμό, μπορείς να τον πετύχεις μόνη σου!



Ο αυνανισμός, δεν είναι προνόμιο μόνο των ανδρών. Και οι γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται! Εσύ το κάνεις; Είναι ένας τρόπος όχι μόνο να περάσεις καλά μόνη σου και να έρθεις σε οργασμό, αλλά να μάθεις ακόμα καλύτερα το σώμα σου και να καταλάβεις ποια είναι τα μέρη εκείνα που σε ερεθίζουν περισσότερο. Αυτή η γνώση είναι πολύ σημαντική για τη σεξουαλική σου ζωή, γιατί μπορείς να κατευθύνεις και το αγόρι σου ανάλογα, ώστε να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο το σεξ μαζί του.

Ο οργασμός μιας γυναίκας, μπορεί να διαρκέσει 25 δευτερόλεπτα, ενώ του άνδρα φτάνει τα 15. Αυτό είναι αρκετό να σε πείσει να το δοκιμάσεις, αν δεν έχεις μέχρι στιγμής αγγίξει ποτέ τον εαυτό σου... Ο αυνανισμός είναι σημαντικός για την υγεία σου και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αυτοϊκανοποιείται κανείς, γι’ αυτό σταμάτα να το θεωρείς ταμπού και δες πώς μπορείς να περάσεις καλά και χωρίς το αγόρι σου! Γιατί δεν μπορεί μόνο εκείνος να σε φέρει σε οργασμό, αλλά μπορείς και μόνη σου και ακόμα καλύτερα. Άλλωστε, με το αγόρι σου δεν έρχεσαι πάντα σε κορύφωση, αλλά με τον αυνανισμό έχεις 100% επιτυχία! Στην αρχή, μέχρι να μάθεις καλά το σώμα σου και να ανακαλύψεις τα μέρη εκείνα που σου προσφέρουν την μεγαλύτερη ηδονή, πρέπει να πειραματιστείς λίγο με τον εαυτό σου, αλλά θα δεις ότι τελικά, αξίζει τον κόπο.  

Πριν περάσουμε στον τρόπο με τον οποίο θα πετύχεις τον τέλειο οργασμό μόνη σου, ας δούμε πρώτα τι πρέπει να προσέχεις. Φρόντισε πάντοτε τα χέρια σου να είναι καθαρά. Πριν ακουμπήσεις τον εαυτό σου, πλύνε τα καλά με σαπούνι, για να αποφύγεις οποιαδήποτε μόλυνση. Επίσης, αν έχεις μακριά νύχια, να είσαι αρκετά προσεκτική μην πληγώσεις το ευαίσθητο σημείο σου. Καλύτερα να τα λιμάρεις λίγο πρώτα! Τέλος, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο εξάρτημα ή sex toy, καθάρισέ το πρώτα πολύ καλά!

Τώρα, είσαι έτοιμη να διαβάσεις τα 10 βήματα για να πετύχεις τον τέλειο οργασμό:

1. Δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα. Καλύτερα να είσαι μόνη σου στο σπίτι. Φόρεσε τα εσώρουχα που σου αρέσουν, άναψε κεριά, βάλε ένα ποτάκι και την αγαπημένη σου playlist να παίζει και χαλάρωσε. Σκέψου πράγματα που σε αναστατώνουν. Είναι εκείνος, είναι κάποιος celebrity; Δεν έχει σημασία... Φέρε στο μυαλό σου ο,τιδήποτε μπορεί να σου δημιουργήσει μια καλή κι ερωτική διάθεση. Αν προτιμάς, βάλε μια ταινία ερωτικού περιεχομένου.

2. Μόλις αρχίσεις να φτιάχνεσαι, ξεκίνα να αγγίζεις τον εαυτό σου. Χάρισε στον εαυτό σου ένα αισθησιακό στριπτίζ, μπροστά στον καθρέφτη σου. Ή απλά κλείσε τα μάτια και λικνίσου στο ρυθμό της μουσικής που έχεις επιλέξει. Βγάλε τα εσώρουχά σου. Μείνε εντελώς γυμνή. Χάιδεψε και λάτρεψε το σώμα σου. Νιώσε άνετα με αυτό...

3. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και άφησέ τη να σε πάει όπου εκείνη θέλει. Τώρα δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι. Είσαι μόνη σου και δεν σε βλέπει κανείς. Επιτρέπονται όλα. Φτιάξε το δικό σου, ιδανικό σενάριο και φρόντισε να περιέχει βρώμικες σκέψεις, γιατί αυτές είναι που μας αναστατώνουν περισσότερο.

4. Ακούμπα το στήθος σου, τα χείλη σου, το αιδοίο σου. Άφησε τα δάχτυλά σου να αγγίξουν κάθε μέρος του κορμιού σου, ενώ το μυαλό σου ταξιδεύει. Κάπως έτσι θα καταλάβεις και σε ποια μέρη σου αρέσει καλύτερα να σε αγγίζουν. Θα εντοπίσεις τις πιο ερωτογενείς ζώνες του σώματός σου. Εκεί που το ευχαριστιέσαι περισσότερο, εκεί και να επιμείνεις.

5. Κάποιες γυναίκες έρχονται σε οργασμό όταν παίζουν με το στήθος τους. Άλλες με την κλειτορίδα τους και άλλες όταν αγγίζουν τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου τους. Βρες το σημείο εκείνο που σε ερεθίζει περισσότερο. Άσκησε περισσότερη πίεση με τα δάχτυλά σου και άφησε τον εαυτό σου να το απολαύσει.

6. Η αναπνοή σου θα αρχίζει να γίνεται πιο γρήγορη και οι παλμοί της καρδιάς σου θα αρχίσουν να αυξάνονται, όσο πλησιάζεις το σημείο εκείνο που σε ερεθίζει περισσότερο. Θα νιώσεις ότι ζεσταίνεσαι και μπορεί και να ιδρώσεις. Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια της κορύφωσης. Τη στιγμή εκείνη χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου και παίξε με την κλειτορίδα σου, ασκώντας της την πίεση και το ρυθμό που θέλεις.

7. Με το άλλο σου χέρι πιάσε το στήθος σου. Μπορείς επίσης, να βάλεις τα δάχτυλά σου μέσα στον κόλπο σου, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

8. Σε αυτό το σημείο, είσαι σχεδόν έτοιμη να έρθεις σε οργασμό. Το σώμα σου είναι εκείνο που πια σου δίνει τις κατάλληλες εντολές. Πιο αργά, πιο γρήγορα, πιο απαλά, πιο δυνατά. Τα χέρια σου, πρέπει να συνεργαστούν απόλυτα μαζί του. Μόλις συμβεί αυτό, θα έρθει και η κορύφωση. Μην σταματήσεις πριν τελειώσεις. Άφησε τον εαυτό σου να το ευχαριστηθεί, μέχρι τέλους!

9. Το συναίσθημα που έπεται του οργασμού, είναι σκέτη απόλαυση. Νιώθεις μια απέραντη ευτυχία. Τι έχεις περισσότερο ανάγκη τώρα; Μια αγκαλιά; Σφίξε επάνω σου το μαξιλάρι σου. Μη βιαστείς να τρέξεις κάτω από το ντους. Είναι κι αυτή μια στιγμή που αξίζει να απολαύσεις.

10. Αφού χαλαρώσεις κι επανέλθεις στην πραγματικότητα, χάρισε στον εαυτό σου ένα απολαυστικό και χαλαρό μπάνιο.

Δεν νιώθεις μια απέραντη ευτυχία και ικανοποίηση; Την επόμενη φορά που θα μείνεις μόνη σου στο σπίτι, ξέρεις τι να κάνεις!