Διακοπές με το αγόρι σου: Θέλεις να σας μείνουν αξέχαστες;

Αυτά είναι όσα πρέπει να κάνετε για να έχετε the time of your life!
Διακοπές με το αγόρι σου: Θέλεις να σας μείνουν αξέχαστες;



Περιμένεις πώς και πώς τις διακοπές σας. Όχι μόνο για να ξεκουραστείτε και να αλλάξετε παραστάσεις, αλλά και για να ξαναερωτευτείτε. Να ξανανιώσετε. Να ζωντανέψετε τη σχέση σας. Να περάσετε χρόνο μαζί. Από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς κανένα διάλειμμα. Εσύ, εκείνος και ο έρωτάς σας. Μπορείς να κάνεις αυτές τις διακοπές μαζί του, να σας μείνουν αξέχαστες! Θέλεις να γυρίσετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ; Ακολούθα τα παρακάτω tips και δε θα χάσεις!

- Πάρε μαζί σου τα πιο σέξι εσώρουχα και τα πιο καυτά σορτσάκια σου. Αποφάσισε ότι στις διακοπές σας θα του χαρίσεις τις πιο καυτές νύχτες και θα ασχοληθείς μαζί του... Ευκαιρία να κάνετε πολύ σεξ! Χωρίς έγνοιες! Χωρίς κανένα άγχος. Ξέχνα τον πονοκέφαλο, ξέχνα τις δικαιολογίες για το πολύ πρωινό σου ξύπνημα. Δεν υπάρχουν ρολόγια στις διακοπές σας και ο χρόνος σταματάει. Είναι ίσως οι μόνες ημέρες του χρόνου που λειτουργεί υπέρ σας. Εκμεταλλευτείτε το! Θυμηθείτε τις καλές στιγμές της σχέσης σας. Τότε που κάνατε έρωτα συνέχεια, με την πρώτη ευκαιρία. Τότε, που δεν χορταίνατε ποτέ ο ένας τον άλλον.

- Στις διακοπές σας είναι ευκαιρία να ξεδώσετε. Βγείτε έξω και πιείτε. Μεθύστε. Χορέψτε ξέφρενα και διασκεδάστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Κι όταν επιστρέψετε στο δωμάτιό σας ή στη σκηνή, μετά την ξέφρενη βραδιά, μεθύστε ο ένας από το κορμί του άλλου. Κάντε σεξ στο μπαλκόνι, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Κάντε σεξ στην παραλία. Χαρείτε τον έρωτά σας παντού! Προσοχή μόνο στα αδιάκριτα βλέμματα!

- Μην ξοδεύεις πολύ χρόνο για να ετοιμαστείς και να βαφτείς. Οσο πιο φυσική, τόσο καλύτερα! Ειδικά τώρα που θα μαυρίσεις, δε χρειάζεσαι καθόλου make up. Μην τον κάνεις να περιμένει με τις ώρες! Μην του δώσεις λόγο να δυσανασχετήσει και να σου γκρινιάξει στις διακοπές σας. Δεν θέλει και πολύ για να χαλάσει το βράδυ σας!

- Κάντε βραδινό μπάνιο! Φορέστε τα μαγιό σας και πηγαίνετε στην παραλία. Κολυμπήστε κάτω από τον ξάστερο ουρανό. Το πιο πιθανό είναι να είστε μόνοι σας, οπότε μπορείτε να κάνετε και ό,τι άλλο θέλετε, χωρίς να σας ενοχλεί κανείς.

- Μιας και θα είστε οι δυο σας, θα έχετε πολύ χρόνο να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον. Εκτός από τον ερωτικό τομέα, που είχατε -λόγω των υποχρεώσεων- αμελήσει, είναι ευκαιρία να λύσετε και όποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σας. Τώρα που είστε χαλαροί, βρες τον τρόπο να συζητήσεις όλα όσα θα ήθελες να του πεις και θες να βγάλεις από μέσα σου. Θα είναι κι εκείνος πιο ανοιχτός σε συζητήσεις, μιας που η διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο  και θα κρατήσει διαφορετική στάση απέναντί σου. Αλλιώς χειριζόματσε καταστάσεις κάτω από άγχος και πίεση κι αλλίως όταν είμαστε πιο χαλαροί. Ευκαιρία να μιλήσετε, να έρθετε πιο κοντά, να τα διορθώσετε και να τα συζητήσετε όλα. Εσύ ξέρεις τα κουμπιά του και πώς να τον χειριστείς!

- Σε αυτές τις διακοπές βγάλε τον πιο πρόστυχο, ευχάριστο, σέξι, ερωτικό, δημιουργικό, ρομαντικό εαυτό σου. Θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Γίνε εκείνο που ήσουν στην αρχή της σχέσης σας. Εκείνο που του έχει λείψει και που ενδεχομένως έχεις ξεχάσει κι εσύ η ίδια. Δεν χρειάζεται να πιεστείς ιδιαίτερα. Τα στοιχεία του εαυτού μας έρχονται στην επιφάνεια χωρίς υπερπροσπάθεια. Λίγο οι διακοπές, λίγο η διάθεση, λίγο το καλοκαιράκι, λίγο κι εκείνος, λίγο το κρασί και η θάλασσα, θα σε βοηθήσουν να θυμηθείς  τον καλύτερο και πιο ξέγνοιαστο εαυτό σου!

Οι διακοπές με το αγόρι σου είναι όμορφες και ξεχωριστές, έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει όμως πάντα ο τρόπος να τις κάνεις ακόμα καλύτερες... Υποσχέσου ότι αυτό θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι σας!