13 ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα (κι ας μην το λέει)

Γιατί οι άντρες μπορούν να γίνουν πολύ γλυκούληδες όταν θέλουν...
13 ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα (κι ας μην το λέει)



Πίσω από τις  πιο μικρές κινήσεις, ορισμένες φορές, κρύβονται τα πιο μεγάλα πράγματα. Αρκεί να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου, για να μπορέσεις να τα δεις. Αρκεί να μην επικεντρώνεσαι μόνο στα μεγάλα, αλλά να μάθεις να διακρίνεις και να δίνεις τη σημασία που αρμόζει στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά.

Μπορεί το αγόρι σου να μην σου λέει συχνά βαρύγδουπα λόγια αγάπης, να μην είναι καλός στις ερωτικές εξομολογήσεις κι ας πλημμυρίζει από χιλιάδες συναισθήματα για εσένα, αλλά υπάρχουν ορισμένες κινήσεις που δείχνουν, όσα δε λέει με λόγια.

Είναι αυτές οι λεπτομέρειες, που μπορεί να σου περνούν απαρατήρητες, αλλά είναι ο τρόπος του να σου δείξει ότι προσπαθεί να σε κάνει χαρούμενη, ότι σε νοιάζεται και σ΄αγαπάει, ότι θέλει να είναι ο καλύτερος σύζυγος .

Μην νομίζεις ότι του είναι εύκολο, γι’ αυτό δώσε λίγο περισσότερο προσοχή σε αυτά τα μικρά που κάνει, αλλά για εκείνον μπορεί να είναι μεγάλα και αναγνώρισε αυτή του την προσπάθεια...

1. Ανεβάζει το καπάκι της τουαλέτας όταν την επισκέπτεται. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο του είναι να το συνηθίσει. Νομίζεις ότι όσο εμενε μόνος του έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία; Για σένα το κάνει. Για να μη του γκρινιάζεις και του σπας τα νεύρα βασικά, αλλά κι επειδή σε αγαπάει.
2. Περπατάει πάντα εκείνος από τη μεριά του δρόμου, για να σε προστατεύει από τα οχήματα. Μπορεί να μην το είχες καν σκεφεί και παρατηρήσει, όμως είναι μια πολύ γλυκιά κίνηση, που δείχνει ότι το αγόρι σου σε προσέχει και σε προστατεύει, ακόμα και στον απλό σας περίπατο. Τι γλυκούλης!
3. Ξενυχτάει στο τηλέφωνο μαζί σου. Ακόμα κι αν έχει πολύ πρωινό ξύπνημα, μένει ξύπνιος μέχρι αργά για να μιλήσετε στο τηλέφωνο, ή με μηνύματα. Φυσικά, κάθε πρωί το μετανιώνει, αλλά το ίδιο βράδυ το επαναλαμβάνει. Ε, δεν του αξίζει μια τεράστια αγκαλιά και το πιο γλυκό φιλί σου;
4. Σε παίρνει αγκαλιά όταν πετάγεσαι στον ύπνο σου, μετά από ένα κακό όνειρο. Τι κι αν τον ξύπνησες μέσα στα άγρια χαράματα, εκείνος θα σε ρωτήσει τι έπαθες, θα σου πει ότι ήταν μόνο ένα κακό όνειρο, θα σε πάρει στην αγκαλιά του και θα σου χαϊδεύει την πλάτη και τα μαλλιά, μέχρι να σε πάρει ξανά ο ύπνος. Πόσο τρυφερός!
5. Προσπαθεί να στο παίξει δυνατός, για να τον καμαρώνεις. Στην πραγματικότητα, τότε που προθυμοποιήθηκε να σηκώσει μόνος του εκείνη την πολυθρόνα, όταν αλλάζατε τη διαρρύθμιση του σπιτιού, τον πέθανε η μέση του κι ας το έπαιζε cool.Δεν το κατάλαβες ποτέ, έτσι; Σιγά μη στο έδειχνε!
6. Κερνάει πάντα, ακόμα κι όταν δεν έχει πολλά λεφτά στην άκρη. Αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο, είναι να σε ικανοποιήσει και να σε περιποιηθεί. Είναι σωστός gentleman! Όχι σαν κάτι άλλους, που τα μοιράζουν όλα δια δύο, λες και είμαστε στο γυμνάσιο! Ναι, ναι, μη το θεωρείς καθόλου δεδομένο. Οι τρόποι στους άντρες έχουν ξεφτύσει πια!
7. Σου κάνει συνεχώς εκπλήξεις με πράγματα που ξέρει ότι σου αρέσουν. Θυμάται ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα, το αγαπημένο σου σούσι, η γεύση παγωτού που προτιμάς, το μαγαζί που προτιμάς για τα καλοκαιρινά κοκτέιλ σου και προσπαθεί να σε ευχαριστεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πες του ένα ευχαριστώ!
8. Μένει όλο το βράδυ ξεσκέπαστος, επειδή πάλι τυλίχτηκες σαν μούμια με το σεντόνι. Δε θα σε ξυπνήσει, κι ας θέλει κι αυτός να χωθεί κάτω από τα σκεπάσματα.Και καλά τώρα, που είναι καλοκαίρι. Αλλά το χειμώνα, είναι σωστή παλικαριά. Τον κακομοίρη! Ενώ εσύ κοιμάσαι και ονειρεύεσαι, εκείνος προσπαθεί να χώσει τις πατούσες του σε ό,τι ύφασμα έχει απομείνει στη δική του μεριά.
9. Κρατάει πάντα την τσάντα σου όταν είναι βαριά και γενικά δεν σε αφήνει ποτέ να σηκώνεις βάρη. Δε θέλει να σε ταλαιπωρεί! Αυτός είναι άντρας! Τα βάρη του σπιτιού είναι για το αρσενικό και η γυναίκα πριγκίπισα. Μπράβο του! Κι ας μην είναι και ό,τι καλύτερο για εκείνον να κυκλοφορεί με μια γυναικεία τσάντα παραμάσχαλα.
10. Σε αγκαλιάζει και σε φιλάει με τρόπο, κάθε φορά που εντοπίζει κάποιο άλλο αντρικό βλέμμα να έχει καρφωθεί πάνω σου. Μπορεί να μην σηκώνεται να τους πλακώσει όλους, αλλά δείχνει με τον τρόπο του ότι είσαι δική του και δηλώνει την παρουσία του, ευγενικά μεν, ξεκάθαρα δε. Μας αρέσουν αυτοί οι άντρες!
11. Περιμένει πάντα να φάτε μαζί, ή αν έχεις μείνει μέχρι αργά στη δουλειά, αφήνει πάντα φαγητό και για σένα, ή σου παραγγέλνει όταν τον ειδοποιείς ότι επιστρέφεις σπίτι. Αν σου μαγειρεύει κιόλας, είσαι τυχερή!
12. Από τότε που του είπες ότι λατρεύεις αυτό  το άρωμα πάνω του, το φοράει κάθε φορά που βγαίνετε έξω. Το έχεις παρατηρήσει;
13. Αν και λατρεύει τα μούσια του, ξυρίζεται γιατί του γκρινιάζεις ότι σε τσιμπάνε. Ή γιατί του έχεις πει ότι τον προτιμάς ξυρισμένο.

Μπορεί να μην το φωνάζουν, αλλά προσπαθούν! Με τον τρόπο του βέβαια ο καθένας, αλλά σημασία έχει πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί κι αυτό οφείλεις να του το αναγνωρίσεις. Κι επειδή, μολις συνειδητοποιήσες ότι και το δικό σου αγόρι έχει κάνει κάτι από όλα τα παραπάνω για να σε ευχαριστήσει κι ας μη το είχες προσέξει μέχρι τώρα, πήγαινε δώσε του ένα γλυκό φιλάκι. Και δύο! Το αξίζει!