Τα 10 στάδια που περνάς, όταν το αγόρι σου ροχαλίζει

Είναι σαν σε βλέπω...
Τα 10 στάδια που περνάς, όταν το αγόρι σου ροχαλίζει



Τελικά, τέλειος άνδρας δεν υπάρχει! Τσάμπα τον ψάχνεις και άδικα τον καρτερείς. Κι αυτό το αγόρι σου, όλα τα καλά του κόσμου έχει! Όμορφος είναι, έξυπνος είναι, χιούμορ έχει, ζηλιάρης και παρανοϊκός δεν είναι, τσιγκούνης δεν είναι, το σεξ μαζί του είναι τέλειο, αλλά... το ροχαλητό που ρίχνει το βράδυ που κοιμάστε, δεν έχει προηγούμενο! Εσύ, που νόμιζες ότι τον πιο τρομαχτικό βρυχηθμό, τον έχουν τα λιοντάρια. Αμ δε! Αυτός θα σήκωνε ολόκληρη ζούγκλα στο πόδι. Κάθε φορά που κοιμάσαι μαζί του, βιώνεις ένα μαρτύριο. Η ώρα που πάτε να ξαπλώσετε, είναι για εκείνον ευτυχία και για εσένα η αρχή του εφιάλτη σου, ο οποίος περνάει από διάφορα στάδια. Τα ξέρω όλα και θα σου τα απαριθμήσω, ένα-ένα:

1. Πρόλαβες να κοιμηθείς πριν από εκείνον. Ευτυχώς! Κι εκεί που έχεις βυθιστεί σε ένα υπέροχο όνειρο, βλέποντας εσένα και τις φίλες σου σε ένα εξωτικό beach bar στο Μαϊάμι, να χορεύετε ξέφρενα και να πίνετε δροσερά κοκτέιλ μέσα σε καρύδες , ενώ ένα τσούρμο ανδρών σας έχουν περικυκλώσει και δεν ξέρεις σε ποιον να ορμήσεις πρώτα, ένας παράξενος ήχος σε τρομάζει. Το γλέντι σταματά και όλοι κοιτάζεστε μεταξύ σας σαστισμένοι. Μην είναι κανένα τσουνάμι, Παναγία μου; Μήπως έρχεται κανένας σεισμός; Είναι πίσω μας κανένα άγριο ζώο κι ετοιμάζεται να μας κατασπαράξει; Μμμ, περίπου! Είναι το αγόρι σου! Τέλειο; Καλά να πάθεις που πήγες να τον απατήσεις στο όνειρο.  Και κάπως έτσι, γεμάτη τρόμο...

2. ...πετάγεσαι! Τελικά διαπιστώνεις ότι το αγόρι σου ξεκίνησε την βραδινή του συναυλία (μόνο heavy metal θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αλλά anyway). Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι ότι ξύπνησες. Γι’ ακόμα μια φορά. Κι εκείνος, εννοείται οτι κοιμάται σαν...βόδι (γιατί πουλάκι, δεν το λες).

3. Στο μυαλό σου γυρνάνε χίλια δύο ερωτήματα. «Πώς γίνεται να μην ξυπνάει από αυτό το ροχαλητό», «Καλά, δεν κουράζεται;», «Πώς κάνει έτσι, Παναγία μου; Λες να πνιγεί;», «Αν γινόταν πόλεμος και χτυπόυσαν οι σειρήνες της χώρας, θα το καταλάβαινε;» Μπα!

4. Αποφασίζεις ότι πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία. Από την άλλη τον λυπάσαι. Δεν θες να τον ξυπνήσεις, αλλά τα νεύρα σου έχουν γίνει κρόσια. Να τον κλωτσήσεις; Όχι, πολύ βάρβαρο. Να τον σκουντήξεις, μήπως αλλάξει πλευρό; Αλλά και τι θα αλλάξει; Νομίζεις ότι από την άλλη παίζει Πάριο; (κλεμμένο)

5. Τελικά αποφασίζεις να τον σπρώξεις, προσποιούμενη δήθεν ότι γύρισες πλευρό και κατά λάθος έπεσες επάνω του. Μάταια! Το λιοντάρι δεν κατάλαβε Χριστό! Αποφασίζεις ότι ξαφνικά θέλεις να τον ρίξεις από το κρεβάτι και του χώνεις μια δυνατή αγκωνιά! Αρκετά με τους καλούς τρόπους!

6. Κουνιέται λίγο, κατεβάζει ελάχιστα τον τόνο του ροχαλητού, προς στιγμήν σου πέρασε από το μυαλό ότι τον έπνιξες τον άνθρωπό, αλλά... να τος πάλι! Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει! Ε, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. «Αγάπη μου; ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!», φωνάζεις και σκουντάς μαζί! Είσαι αποφασισμένη να μην το βάλεις κάτω.

7. Ανοίγει τα γλυκά του τα ματάκια και σε κοιτάει χαμένος. «Ροχάλιζα;», ρωτάει. Κουνάς το κεφάλι σου μες στην απελπισία, ζητάει συγνώμη και γυρνάει πλευρό. Άντε να ξανακοιμηθείς τώρα! Δεν μπορείς. Μήπως να πας στο σαλόνι να δεις λίγη τηλεόραση; Φοβάσαι μόνη σου. Τουλάχιστον εδώ, με τον λιοντάρι, ποιος θα πλησιάσει; Τελικά είναι πολύ έξυπνα τα ζευγάρια που έχουν χωριστές κρεβατοκάμαρες. Κάτι ξέρουν.

8. Τελικά, μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις έχεις αρχίσει να γλαρώνεις, όταν... ο Alice Cooper ξαναβγαίνει στη σκηνή. Καλά, σοβαρά τώρα;

9. Αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως τελικά αυτή η σχέση είναι ένα τεράστιο λάθος. Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τέλειος. «Κι αν τον παντρευτώ και αυτό το ροχαλητό γίνεται όλο και χειρότερο όσο περνούν τα χρόνια;»

10. Βάζεις το μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι σου, κρύβεσαι κάτω από τα σεντόνια και αποφασίζεις να πάρεις αύριο κιόλας ωτοασπίδες, ελπίζοντας να μην διαπερνάει και αυτές το ροχαλητό του.

Πάλι θα νυστάζεις το πρωί και πάλι θα έχεις μαύρους κύκλους. Και κοίτα να δεις που θα ξυπνήσει ορεξάτος για σεξ... Όπως πάντα!

Χρειάζεσαι extra tips μπας και καταφέρεις να κοιμηθείς σαν άνθρωπος, όταν είστε μαζί; Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις, για να βελτιωθεί η κατάσταση!