Τι σκέφτονται οι γυναίκες: Sex με τον κολλητό σου;

Ο κολλητός σου είναι ένας άνθρωπος που σε ξέρει καλά, έχει συναισθήματα για εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Κι αυτό κάνει τα πάντα πιο εύκολα.
Τι σκέφτονται οι γυναίκες: Sex με τον κολλητό σου;



Δεν ήταν η πρώτη φορά που κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με τον κολλητό μου, αλλά εκείνο το βράδυ κανένας από τους δύο δεν είχε όρεξη για ύπνο. Και κάπως έτσι η δεκάχρονη φιλία μας πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας και σιγανά γελάκια, η φύση έκανε τη δουλειά της. Ο κολλητός παύει να είναι αυτός που έχετε κάνει γκάφες μεθυσμένοι, σε έχει δει να κλαις επειδή σε χώρισε ο Κώστας ή σου ζητούσε συμβουλές για να ρίξει την Ειρήνη. Παραμένει όμως ένας άνθρωπος που σε ξέρει καλά, έχει συναισθήματα για εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Κι αυτό κάνει τα πάντα πιο εύκολα και ωραία.

Ένα είναι το θέμα όμως που προκύπτει: Και τώρα τι; Αν παίζατε σε αμερικάνικη ρομαντική κομεντί, μετά το σεξ θα καταλαβαίνατε ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και θα μένατε μαζί. Δεν το ξεχνάμε σαν σενάριο, αλλά στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι συνήθως διαφορετικά. Επειδή όμως το τελευταίο που θέλεις είναι να χαλάσει μία σχέση χρόνων και να χάσεις έναν άνθρωπο που έχει σημαντική θέση στη ζωή σου, καλό θα ήταν, πριν ενδώσεις, να λάβεις υπόψη σου κάποιες προϋποθέσεις.

Τι νιώθεις γι’ αυτόν: Αν τον έβλεπες εδώ και καιρό ερωτικά, ίσως το σεξ να μην είναι η ευκαιρία που περίμενες. Γιατί μπορεί εν μέρει να γίνει αυτό που ήθελες εδώ και καιρό, αλλά η συνέχεια μπορεί να μην είναι αυτή που ονειρεύεσαι. Εκτός κι αν είσαι διατεθειμένη να το δοκιμάσεις και να φανείς ειλικρινής μαζί του.

Τι νιώθει αυτός για εσένα: Έχεις καταλάβει ότι σε βλέπει με άλλο μάτι; Μην τον εκμεταλλευτείς μόνο και μόνο γιατί το έφεραν έτσι οι περιστάσεις. Είναι προτιμότερο να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και μην περάσετε στην επόμενη πίστα.

Το status σας: Αν κάποιος από τους δυο σας είναι σε σχέση, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Θα είναι αυτό το μικρό σας μυστικό; Σκέψου το καλά πριν βρεθείς στη δύσκολη θέση να πίνεις ποτό μαζί του και με την κοπέλα του. Ή το αντίθετο.

Οι κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί και να μην υπάρξουν ποτέ. Αν όμως είναι κάτι που θέλετε και οι δύο, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην δώσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη σχέση σας στο ερωτικό κομμάτι. Ίσως το σεξ μεταξύ σας να είναι ένα από τα καλύτερα της ζωής σας.