Πώς θα χωρίσεις σαν κυρία

Tα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις,από μια προσφάτως χωρισμένη.
Πώς θα χωρίσεις σαν κυρία



Σου το είπε προχθές κι έχεις πέσει στα πατώματα. Δεν μπορούσες να πιστέψεις στα αυτιά σου. Καταλάβαινες ότι δεν είστε και στα καλύτερα σας, αλλά δεν περίμενες και τέτοια απόφαση. Έχεις χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σου. 

Γι' αυτό σου ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης (Περάσαμε τα ίδια πρόσφατα και μας βοήθησε).

Άσ'το να πάει, ασ'το
Που έλεγε και το άσμα. Μην κάνεις καμιά κίνηση επανένωσης γιατί ακόμα είναι πολύ νωπό. Δώσε χώρο και χρόνο και στους δυο σας για να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να καταλήξετε τελικά αν ήταν η σωστή κίνηση. Μέχρι τότε απόσταση όμως.

Μην πάρεις τον προ-πρώην
Αυτόν που έχεις για τις "δύσκολες" στιγμές και ξέρεις ότι είναι πάντα διαθέσιμος. Πάρε χρόνο μόνη με τον εαυτό σου και νιώσε λίγο την απώλεια. Αν την αποφεύγεις, δεν θα την ξεπεράσεις.

Κανόνισε τις διακοπές με τις φίλες σου
Οργάνωσε τις μάλιστα εσύ. Και το μυαλό σου θα απασχολήσεις και θα διαλέξεις τα καλύτερα.

Γυμνάσου
Μέχρι να φύγεις κι αφού γυρίσεις. Ανακάλυψε τη χαρά της Zumba, την ηρεμία της Yoga, το δυναμισμό του Crossfit. Όλα αυτά στο γυμναστήριο που πλήρωσες τη συνδρομή σου και ποτέ δεν πήγες.

Δες σειρές
Αστυνομικές, κωμικές, εποχής, πολεμικές, δραματικές. Ό,τι θες. Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία. Ποσοστό σκέψης του πρώην: 2%. Όχι κι άσχημα.

Κάνε Tinder
Για στιγμιαία επιβεβαίωση και για να θυμηθείς να φλερτάρεις (με την ασφάλεια της οθόνης).

Μίλα με τους φίλους σου
Χωρίς να ζητάς συμβουλές. Πες τα συναισθήματά σου. Κλάψε, ούρλιαξε και μετά γέλα με την καρδιά σου. Αυτά έχουν οι χωρισμοί.

Άλλαξε την εμφάνισή σου
Η πλειοψηφία των γυναικών αλλάζει τα μαλλιά της μετα από ένα χωρισμό. Βάψε, κόψε, ανανεώσου. Αλλά αν είσαι από αυτές που αγγίζουν τα μαλλιά τους, υπάρχουν κι άλλες αλλαγές που μπορείς να κάνεις. Από μια απλή περιποίηση νυχιών μέχρι extension βλεφαρίδων. 

Κι αν ετοιμάζεσαι για "άλλα" και έχεις κάνει κι ένα- δύο dates για να ξεχαστείς, δες εδώ τα σημάδια που δείχνουν ότι θα είναι κακός στο κρεβάτι. Για να μην μπεις στον κόπο.