Αυτές είναι οι ατάκες που δεν θέλουμε να ακούσουμε μετά το σεξ

Αγόρια, μη μας το χαλάτε!
Αυτές είναι οι ατάκες που δεν θέλουμε να ακούσουμε μετά το σεξ



Σε έναν υπέροχο και ιδανικό κόσμο, το σεξ θα τελείωνε με τους δυο σας αγκαλιά. Με χάδια, φιλιά και όμορφα λόγια. Έλα όμως που αυτός ο κόσμος μάλλον υπάρχει μόνο στα έργα του σινεμά. Γιατί στην πραγματικότητα, μπορεί το σεξ και ό,τι όμορφο μέχρι πριν λίγα λεπτά περάσατε, να καταστραφεί στο λεπτό, με αυτές τις κουβέντες:

«Ήμουν καλός»; Πόσο εύκολα μπορείς να ξενερώσεις ακούγοντας δύο μόνο λέξεις. Είναι η ατάκα που σιχαινόμαστε να ακούμε. Μπορεί να ψάχνεις την επιβεβαίωση και είναι λογικό, όλοι μας τη θέλουμε. Δεν είμαστε όμως κριτική επιτροπή που μετά το show θα σε βαθμολογήσουμε ανάλογα με τις επιδόσεις σου. Κάποια πράγματα, δεν πρέπει να τα ρωτάς και δεν λέγονται! Αν μας άρεσε, θα το καταλάβεις. Το ίδιο και αν βαρεθήκαμε τη ζωή μας.

«Το θες για σουβενίρ»; Ναι, έχει τύχει σε φίλη μου! Αυτή την ατάκα της είπε μόλις έβγαλε το προφυλακτικό και τελείωσε η μεταξύ τους συνεύρεση. Jesus! Όσο καλός και να είσαι στο καυτό αυτό σπορ, με αυτή την ατάκα τα έχεις καταστρέψει όλα. Αγόρια, μην πείτε ποτέ κάτι παρόμοιο, αλήθεια!

«Ωραία ήταν, ελπίζω κάποια στιγμή να το επαναλάβουμε». Μπορεί να είσαι ελεύθερο πουλί και να πετάς από κανάρα σε κανάρα. Μπορεί από σήμερα κιόλας να ψάξεις την επόμενη υποψήφια που θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές και ορέξεις σου και που θα γεμίσει το κρεβάτι σου, αλλά δε χρειάζεται να το ξέρουμε. Αυτές οι δηλώσεις, είναι απλά τραγικές! Στην τελική, ένας άντρας, πρέπει να είναι κύριος, ακόμα και απέναντι στη γυναίκα εκείνη που μόλις έκανε one night stand. Λίγο τακτ, δηλαδή!

«Σε γουστάρει ο κολλητός μου». Σοβαρά τώρα; Μόλις κάναμε σεξ και μου μιλάς για τον κολλητό σου που του αρέσω και θα ήθελε κι εκείνος να ήταν στη θέση σου; Είμαι μαζί σου, hello; Το τι λέτε μεταξύ σας, καθόλου δε με αφορά και καλό θα ήταν να μη το μοιράζεσαι μαζί μου.

«Ελπίζω να έχεις πάει τουαλέτα πριν», είπε, μόλις πήρε την άδεια να μπει από την πίσω οδό. Έλεος! Αν δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν κάνεις πρωκτικό σεξ, μην το τολμήσεις καν. Αλλά μην προσβάλεις και μην ξενερώνεις μια γυναίκα με αυτόν τον τρόπο.

«Πότε θα σε γνωρίσω στους γονείς μου»; Αν είναι η πρώτη φορά που κάνατε έρωτα και ακούσεις μια τέτοια ατάκα, τρέξε να κρυφτείς. Δεν είναι και πολύ νορμάλ ο τύπος, προφανώς. Ή κανένας μαμάκιας θα είναι, ή κανένας απελπισμένος που ψάχνει οπωσδήποτε μια σχέση. Αν είσαι ξετρελαμένη μαζί του, το πιο πιθανό είναι να χαρείς που μόλις σου ανακοίνωσε ότι δεν σε θέλει μόνο για σεξ. Αν όμως απλά πέρασες καλά και δεν ξέρεις κατά πόσο θέλεις να συνεχίσεις μαζί του, τρέξε σου λέω! Τρέξε!

«Η κολλητή σου είναι μόνη»; Καλά, σοβαρά τώρα; Πώς την έχεις δει; Ώρα είναι να μας πεις να έρθουμε και παρέα την επόμενη φορά.

«Πρέπει να φύγω, με περιμένουν οι φίλοι μου». Μα μόλις τελειώσαμε! Μα, τώρα είμαστε μαζί. Πες στους φίλους σου ότι δεν μπορείς απόψε. Σου ζητάει να φύγεις, διακριτικά αλλά ξεκάθαρα. Και κάπου εκεί μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που ήρθες εδώ και εύχεσαι να μπορούσε να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί.

Αγόρια, σοβαρευτείτε! Είναι ok να μη θέλετε σχέση, ή να μη βλέπετε και πολύ σοβαρά το σεξ που μόλις κάναμε και μαντέψτε(!) μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και με εμάς. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να σέβεστε μια γυναίκα, είτε αποτελεί τη γυναίκα της ζωής σας, είτε μια κοπέλα που γνωρίσατε στο μπαρ και περάσατε μαζί τη νύχτα σας. 

Νόμιζες ότι ήταν μόνο αυτά; Δες εδώ και άλλα πράγματα που μας ξενερώνουν στους άντρες και δεν αφορούν απαραίτητα το σεξ...