Αυτά είναι όσα δεν θέλει ποτέ να μάθει για σένα

Και οι περιπτώσεις που προτιμά να του πεις ψέματα, από το να μάθει την αλήθεια...
Αυτά είναι όσα δεν θέλει ποτέ να μάθει για σένα



Η αλήθεια είναι χρυσός και πολύ σημαντική αρετή σε έναν άνθρωπο. Η ειλικρίνεια είναι εκείνη που εμπνέει εμπιστοσύνη και χτίζει κάθε ανθρώπινη σχέση με γερά θεμέλια.Αλλά... 

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που η αλήθεια είναι καλό να κρύβεται και να μη λέγεται. Εδώ θα διαβάσεις τι είπαν οι ίδιοι οι άντρες, ποια είναι τα πράγματα και οι λεπτομέρειες εκείνες που θα προτιμούσαν να μη μάθουν ποτέ.

Δες ποια είναι και συγκράτησέ τα! Θα τα χρειαστείς στο επόμενό σου ραντεβού...

#1 Δεν θέλουν να μάθουν με πόσους έχεις πάει.

Ναι ρωτάνε, γιατί είναι περίεργοι. Αλλά στην πραγματικότητα τρέμουν την απάντησή σου. Μέσα τους εύχονται να ακούσουν ένα νορμάλ νούμερο και όχι να διαπιστώσουν ότι είναι με μια κοπέλα που έχει κοιμηθεί με τον πληθυσμό που αντιστοιχεί στο χωριό του. Μην το παίξεις κι εσύ Σπαλιάρας. Αν δεν μπορείς να κόψεις την κουβέντα με ευγενικό και διακριτικό τρόπο, λέγοντάς του ότι αυτή είναι μια περιττή πληροφορία που καθόλου δεν οφελεί τη σχέση σας, πες ένα νορμάλ νούμερο. Στην τελική, επικαλέσου ότι πέρα από τις σχέσεις που είχες στη ζωή σου, άντε να είχες κάνει 2-3 «πρόχειρες» γνωριμίες όσο ήσουν ακόμη έφηβη και το αίμα σου έβραζε. Η ηλικία αυτή διακιολογεί αυτά τα «λάθη».

#2 Δεν θέλουν να ακούσουν ότι το πρώτο ραντεβού ήταν χάλια.

Και όταν λέμε ραντεβού, εννοούμε και την πρώτη φορά που βγήκατε και επέλεξε εκείνο το ξενέρωτο μέρος, αλλά και την πρώτη φορά που κάνατε έρωτα και δεν ήταν και τόσο καλό. Γιατί καμία πρώτη φορά δεν είναι και τόσο καλή. Χρειάζεται λίγος χρόνος να μάθεις τον άλλον και να αιστανθείς άνετα μαζί του. Θα σε ρωτήσει αν σου άρεσε, αλλά τρέμει την απόλυτη ειλικρίνεια που ενδεχομένως σε χαρακτηρίζει. Εντάξει, κι εσύ μην τον πάρεις κατευθείαν από τα μούτρα, αν σου αρέσει. Δώσε λίγο χρόνο. Αν η κατάσταση μεταξύ σας δρομολογηθεί όμορφα, μετά από καιρό, μπορεί να συζητήσετε απόλυτα ειλικρινά ποσο χάλια ήταν η πρώτη σας φορά και να γελάτε μαζί με αυτό το αστείο. Τότε, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

#3 Δεν θέλουν να μάθουν τα προτερήματα του πρώην σου.

Γενικά το κεφάλαιο «πρώην» δεν θέλουν να υπάρχει στο δικό σας μυθιστόρημα, αλλά αν ποτέ συζητηθεί κάτι για τις σχέσεις που είχατε στο παρελθόν, δε θέλει σε καμιά περίπτωση να ακούσει πόσο γλυκός, τέλειος και κύριος ήταν ο πρώην σου. Αν θες να πεις τα χειρότερα για εκείνον και πόσο μεγάλο λάθος ήταν που έμεινες μαζί του τόσο καιρό, είναι προτιμότερο για εκείνον. Γιατί μετά, θα έχει το άγχος να είναι καλύτερος από τον πρώην σου, για να τον ξεπεράσει και να τον σβήσει από το μυαλό σου, αλλά κάτι τέτοιο, δε θα σας βγει σε καλό.

#4 Δεν θέλουν να τους λες τι έκανες στην τουαλέτα.

Ο νοών νοείτω. Μην παραγνωριστούμε και αρχίσουμε τις λεπτομέρειες για το σχήμα και την ποιότητα του σκληρού, γιατί αλίμονό μας! Θα ξενερώσει εντελώς!

#5 Δεν θέλουν να ακούσουν ότι δεν συμπαθείς τον κολλητό τους.

Είναι κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο για εκείνους. Θέλουν να συμπαθείς τον κολλητό τους, ώστε να μην τους πρήζεις κάθε φορά που είναι μαζί του. Άλλωστε, κι εσύ δεν θέλεις να σου πει κάτι κακό για την κολλητή σου...

Ορισμένες φορές η άγνοια είναι προτιμότερη. Βέβαια, καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται και όταν λες την αλήθεια δε χρειάζεται να ανησυχείς ποτέ για την άσχημη μνήμη σου, αλλά κάποια πράγματα είναι καλό να τα κρατάμε για τον ευτό μας, ειδικά όταν αυτά μπορεί να πληγώσουν κάποιον...

Δες εδώ όλα όσα λατρεύει το αγόρι σου σε εσένα κι ας μη στον έχει πει ποτέ...