Τα χειρότερα λάθη που κάνεις στο φλερτ (και γυρνάς μόνη σου σπίτι)

Δες τι δεν πρέπει να κάνεις στα ραντεβού σου.



Έχεις διαβάσει τόσα άρθρα για το πως να φλερτάρεις το αγόρι που σου αρέσει που ίσως και να έχεις μπερδευτεί. Καλό ή κακό, στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί ελεύθερα να πει τη γνώμη του και να το παρουσιάσει ως ‘σωστό’. Επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί σημαίνει πως όλες οι τεχνικές φλερτ δεν πιάνουν σε όλους.

Παρακάτω θα βρεις μια μικρή λίστα για να μάθεις τι δεν πρέπει να κάνεις.

► Οκ, σε όλους τους άντρες αρέσει να παίζεις με τα μαλλιά σου αρκεί να μην γίνεται σε υπερβολικό βαθμό. Δες θέλεις να νομίζει πως προτιμάς να παίζεις με τα μαλλιά σου παρά να μιλάς σε εκείνον!

► Η παιδική φωνή αρέσει μόνο στον σκύλο σου! Μην κάνεις την χαριτωμένη και να μιλάς μωρό γιατί δεν είναι καθόλου σέξι. Για να δείχνεις αθώα και νέα απλά χαμογέλα!

► Μπορεί να σου φαίνεται εσένα λογικό αλλά δεν του αρέσει να φλερτάρεις άλλους για να ζηλέψει. Θέλει να σε πολιορκήσει αλλά μόλις καταλάβει πως απλά παίζεις ένα παιχνίδι θα βαρεθεί και θα φύγει.

► Μην είσαι ψυχρή μπροστά του επειδή είσαι ντροπαλή και μετά στα social media να είσαι όλο αγαπούλες. Αυτός δεν θα καταλάβει ότι απλά είσαι ντροπαλή, θα νομίζει πως δεν τον θες αρκετά.

► Όχι στους άντρες δεν αρέσουν οι χαζές γι’ αυτό μην κρύψεις την εξυπνάδα σου! Αν βρήκες έναν όμως που να προτιμάει τέτοιες κοπέλες φύγε προτού είναι αργά.

Δες εδώ τι θα συμβεί στο σώμα σου αν σταματήσεις από αύριο να τα φοράς!