Ρύθμισε τον οργασμό σου μέσω i-phone

Με το νέο γκατζετάκι We-Vibe 4 Plus.
Ρύθμισε τον οργασμό σου μέσω i-phone



Το να κάνεις αγγαρείες δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Μπορείς να πας στο καθαριστήριο, στο φαρμακείο, να πιείς το ποτό σου, παράλληλα να φοράς το νέο δονητή που λέγεται We-Vibe 4 Plus και πίσω στο διαμέρισμα να έχεις τον άντρα σου να τον ανοιγοκλείνει.

Πλέον, λοιπόν, τα sex toys δεν απευθύνονται μόνο σε singles ενώ η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο στο υπνοδωμάτιο. To We-Vibe 4 δεν είναι το πρώτο που βγαίνει στην αγορά καθώς άλλοι δονητές όπως ο Oh-MiBod μπορούν να ρυθμιστούν μέσω application.

Ωστόσο, η εταιρία υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη hands free συσκευή, η οποία μπορεί εύκολα να χωρέσει στα ρούχα και να λειτουργήσει ακόμη και όταν το ζευγάρι δεν βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο.
Για να το χρησιμοποιήσουν πρέπει και οι δυο να έχουν κατεβάσει το application. Όταν ο σύντροφός σου, σου ζητήσει να συνδεθεί, μπορείς να του στείλεις το link που του επιτρέπει να ενεργοποιήσει τη συσκευή. Έπειτα, μπορεί να επιλέξει διάφορους τύπους δονήσεων όπως για παράδειγμα το «peak» ή το «bounce».  Ο δονητής είναι 9 cm και κοστίζει 179 δολάρια.

Το συγκεκριμένο γκατζετάκι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις σχέσεις εξ’ αποστάσεως αλλά και για ζευγάρια που θέλουν να τονώσουν τη σεξουαλική τους σχέση.