Πόσο να τον ενοχλήσεις αν εκείνος είσαι διακοπές ενώ εσύ όχι

Εκείνος κάνει τα μπάνια του και εσύ περιμένεις ένα τηλεφώνημα.
Πόσο να τον ενοχλήσεις αν εκείνος είσαι διακοπές ενώ εσύ όχι



Τρία χρόνια είμαι μαζί με το αγόρι μου και τα 2+ συζούμε. Πρώτη φορά εκείνος πήγε διακοπές μόνος του για 5 μέρες όσο είμαστε μαζί επειδή δεν μπορέσαμε να πάρουμε την ίδια άδεια. Δεν είμαι από τις ζηλιάρες αλλά η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ περίεργα που δεν πέφτουμε μαζί για ύπνο, που ξυπνάω και δεν τον βλέπω εκεί.

Το εκνευριστικό είναι πως εγώ βρίσκομαι στην ρουτίνα μου άρα τα social media είναι από τα must που με κρατούν απασχολημένη και θέλω να του μιλάω όλη την ώρα, να του στέλνω άρθρα που βρήκα, φωτογραφίες από τα κατοικίδιά μας, ιδέες που σκέφτηκα και πάει λέγοντας.

Εκείνος όμως βρίσκεται σε διακοπές. Δεν μπαίνει συνέχεια τα ελέγξει τα e-mail του, κάνει μπάνια στη θάλασσα, πηγαίνει για φαγητό, για ποτό και περνάει καλά με την παρέα του.

Άρα καταλαβαίνεις πως η επικοινωνία θα χαθεί λίγο. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σταθείς στο ύψος σου και να μην σε πιάσει η ζήλια επειδή δεν σήκωσε το κινητό του ή δεν απάντησε στο μήνυμά σου. Εννοείται πως πρέπει να μιλάτε καθημερινά από μερικές φορές απλά μην περιμένεις τις τεράστιες συζητήσεις που κάνετε συνήθως. Όπως δεν θα ήθελες και εσύ να σε ενοχλεί στις διακοπές σου έτσι δεν θέλει και εκείνος.

Δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει!

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να στέλνεις τα πιο γλυκά μηνύματα, να είσαι ευδιάθετη και να τον ρωτάς πως περνάει αντί να θυμώνεις και να νευριάζεις που δεν είναι μαζί σου. Με αυτόν το τρόπο θα του λείψεις πιο πολύ και θα νιώθει πως είναι τυχερός γιατί έχει την καλύτερη κοπέλα που δεν τον πιέζει.

Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει ανάγκη να βρει άλλη για να περάσει καλά!

Ανησυχείς για την απιστία; Όλοι οι μύθοι γύρω από το μεγάλο θέμα εδώ.