Γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται για το λεσβιακό πορνό και το τρίο;

Ένα θέμα που καίει!
Γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται για το λεσβιακό πορνό και το τρίο;



Οι γυναίκες έβλεπαν, βλέπουν και θα βλέπουν πορνό, αναμφίβολα! Το θέμα όμως δεν είναι αυτό αλλά το τι επιλέγουν να βλέπουν όταν μπαίνουν σε κάποιο porn-site.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που έγινε από την Daily Beast σε συνεργασία με το Pornhub, οι πορνό συνήθειες των γυναικών επικεντρώνονται σε λεσβιακό και τρίο, κάτι που αποκαλύπτει πολλά για παλιές εμπειρίες τους καθώς και για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών ηλικίας (18-24) παραδέχεται ότι το να βλέπεις πορνό είναι ένας αποδεκτός τρόπος για να εκφράσεις την σεξουαλικότητά σου. Μάλιστα η έρευνα αποκαλύπτει πως οι γυναίκες αυτών των ηλικιών βλέπουν περισσότερο πορνό από τους άντρες, κατά 5 μονάδες. 

Αντίθετα στις ηλικίες 45-54, 55-65 οι γυναίκες βλέπουν πολύ λιγότερο πορνό σε σύγκριση με τους άντρες. 
Σε μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Journal οf Sex Research, οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι το 60% των ετερόφυλων γυναικών παραδέχτηκαν ότι έλκονται από άλλες γυναίκες, το 45% ότι έχουν φιλήσει μια άλλη γυναίκα και ένα 50% ότι είχαν κάποια σεξουαλική φαντασίωση με γυναίκα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι πιο στοργικές με άτομα του ίδιου φύλου εξαιτίας της φύσης τους. Είναι πιο ανοιχτές και έχουν περισσότερη οικειότητα μεταξύ τους. Αναπτύσσονται ρομαντικά συναισθήματα και δεν υπάρχει μόνο η ικανοποίηση της σεξουαλικής ανάγκης.

Ρωτήσαμε 10 άντρες τι κατηγορίες πορνό προτιμούν όταν έρχεται η ώρα της αυτοϊκανοποίησης.

Δες ΕΔΩ τι κλικάρουν οι γυναίκες στα porn sites και θα σοκαριστείς!