Οι μικρές και διακριτικές κινήσεις για να του δείξεις ότι σου αρέσει (χωρίς να τον τρομάξεις)

Μην τον περιμένεις άλλο!
Οι μικρές και διακριτικές κινήσεις για να του δείξεις ότι σου αρέσει (χωρίς να τον τρομάξεις)



Επιτέλους! Τον κοιτάς, σε κοιτάει, του χαμογελάς, σου χαμογελάει και αυτό γίνεται καιρό. Τι θα γίνει όμως; θα βγείτε κάποια στιγμή ραντεβού ή να σηκώσεις τα χέρια ψηλά; Προτού τα παρατήσεις το #FollowMe σου έχει μερικές τελευταίες συμβουλές για να καταλάβει εκείνος επιτέλους ότι σου αρέσει.

 

● Προσπάθησε να μάθεις ποια είναι τα ενδιαφέροντά του. Έτσι θα μπορείς να του πιάσεις πιο εύκολα συζήτηση και εκείνος θα εντυπωσιαστεί που ασχολήθηκες με τα ενδιαφέροντά του.

● Αν έχεις ήδη το κινητό ή τα social media του προσπάθησε να πιάσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και άσε τα small talk για άλλες. Σίγουρα θα εκτιμήσει κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται και για άλλα πράγματα εκτός από τα μαλλιά της.

● Μην ξεχάσεις να του πεις πόσο σου αρέσει το πουκάμισό του σήμερα ή το καινούργιο του κούρεμα. Όσο θέλεις να ακούσεις και εσύ τα κοπλιμέντα σου έτσι θέλει και εκείνος.

● Μην ντραπείς να κάνεις την πρώτη κίνηση! Εκείνος μπορεί να είναι τόσο απασχολημένος που να μην έχει καταλάβει ότι σου αρέσει ή απλά ντρέπεται να κάνει την πρώτη κίνηση.

● Κάνε μια πονηριά! Ρώτησέ τον ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα και φόρεσέ το την επόμενη μέρα. Bonus αν δείχνει λίγο στήθος!