Γιατί δεν πρέπει να μένεις φίλη με τον πρώην σου

Καιρός να σβήσεις το τηλέφωνό του.
Γιατί δεν πρέπει να μένεις φίλη με τον πρώην σου



Χώρισες και προσπαθείς να παραμείνεις φίλη με τον πρώην σου; Σταμάτα το τώρα γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου. Μπορείς να νομίζεις ότι έτσι θα τον ξεπεράσεις πιο ομαλά μιας και δεν θα έχει βγει εντελώς από τη ζωή σου αλλά θα βρεις άλλα εμπόδια που θα σε δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο να τον ξεπεράσεις.

 

Το πιο πιθανό είναι να νομίζεις ακόμα ότι τον γνωρίζεις καλύτερα από όλους. Σίγουρα εν μέρη ισχύει αλλά παρ' όλα αυτά διακινδυνεύεις να πληγωθείς πιο εύκολα. Για παράδειγμα αν ο πρώην σου γνωρίσει κάποια κοπέλα σίγουρα θα νιώθεις να σε αφήνει σιγά σιγά στο παρελθόν και πιστεύοντας ότι τον ξέρεις καλύτερα δεν θα μπορέσεις να τον αφήσεις ενώ εκείνος το έχει κάνει ήδη.

Όσο θα είστε φίλοι θα γυρνάτε στα ίδια και στα ίδια. Ίσως να έχεις εσύ ακόμα ελπίδες ότι θα τα βρείτε ξανά με αποτέλεσμα μόνο να τσακώνεστε και να πληγώνεσαι όλο και πιο πολύ. Πάρ' το απόφαση. Χωρίσατε και πρέπει να τον αφήσεις να κάνει τη ζωή του.

Σε έναν χωρισμό πρέπει όντως να μείνετε χώρια για να ξεπεράσετε ο ένας τον άλλον στους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σβήσεις το τηλέφωνό του και να τον διαγράψεις ως φίλο στα sociad media. Αν ακόμα μετά από καιρό που και οι δύο έχετε προχωρήσει τη ζωή σας θέλετε να είστε φίλοι τότε μπορείτε και πάλι να προσπαθήσετε.