7 στάσεις που λατρεύουν οι άντρες (δοκίμασέ τις στην πρώτη ευκαιρία)

Αγόρασε καινούρια sexy εσώρουχα και κάνε του τις αγαπημένες του στάσεις για μια νύχτα με πολύ πάθος.
7 στάσεις που λατρεύουν οι άντρες (δοκίμασέ τις στην πρώτη ευκαιρία)



Όχι ότι κάνεις κάτι λάθος στο κρεβάτι, αλλά πρέπει συνεχώς να ανανεώνεσαι και να εκπλήσσεις τον αγαπημένο σου. Το sex είναι θέμα αγάπης και οικειότητας, άρα άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, απόλαυσε το... παιχνίδι με τις στάσεις και σίγουρα θα ανακαλύψεις διαφορετικές πτυχές του συντρόφου σου που ποτέ δεν είχες φανταστεί!

Αυτές είναι οι 7 στάσεις που λατρεύουν οι άντρες:

1. Εσύ από πάνω: Πάρε τον αγαπημένο σου και οδήγησε τον στο κρεβάτι. Πρόλαβέ τον και κάτσε εσύ από πάνω του! Αυτή η στάση θα σε βάλει στην... θέση του οδηγού και θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο για να δίνεις τον ρυθμό που εσύ θέλεις, ενώ τα χέρια του θα σε χαϊδεύουν ελεύθερα. Μπόνους; Θα έχει το στήθος του... μπροστά στα μάτια του, πράγμα που θα το ευχαριστεί ακόμα περισσότερο.

2. Στα τέσσερα: Κάνοντας sex στα τέσσερα ή όπως αλλιώς λέμε στην στάση “doggie style”, δίνεις τον απόλυτο έλεγχο στον καλό σου. Εκείνος καθορίζει την δύναμη και την ταχύτητα, ενώ αυτή η στάση τον βοηθά στην καλύτερη διείσδυση, κάνοντας τον επίσης να νιώσει σαν... βασιλιάς στο κρεβάτι! Κάποιες γυναίκες λατρεύουν την αίσθηση, άλλες πάλι πονάνε, γι' αυτό μην ντραπείς να τον καθοδηγήσεις...

3. Ανάποδα πάνω του: Αυτή η ανάποδη στάση με εσένα από πάνω θα του θυμίσει κάτι από “doggie style”, αλλά έχοντας εσύ τον έλεγχο αυτή τη φορά. Δεν έχεις συνεχή οπτική επαφή με τον αγαπημένο σου, αλλά είναι ένα ωραίο... κοντράστ, σε σχέση με άλλες πιο ρομαντικές στάσεις. Αν θέλεις μια γρήγορη ματιά γύρισε λίγο το κεφάλι σου στο πλάι και κοίταξε τον με νόημα, ενώ παράλληλα κάνεις την... δουλειά σου! Θα σας απογειώσει και τους δυο σας!

4. Στα όρθια: Μπορεί η ιδέα του να κάνεις sex στα όρθια να μην είναι και η καλύτερη στάση που έχεις στο μυαλό σου, αλλά είναι η καλύτερη για αυτό που λέμε: “θέλω sex και το θέλω τώρα!”. Είτε είναι από πίσω σου ενώ ακουμπάτε στο τραπέζι της κουζίνας, είτε σε έχει... κολλημένη στον τοίχο, αυτή η αυθόρμητη στάση είναι τέλεια για ένα... γρήγορο!

5. Στο πλάι: Κάνοντας sex στο πλάι θα πετύχεις την πιο... στενή επαφή με το αγόρι σου! Επίσης είναι και μία στάση που βολεύει όταν είσαι λίγο στοργική και... τεμπέλα. Έχοντας τον αγαπημένο σου ξαπλωμένο κολλητά από πίσω σου, θα του δώσεις την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε όλο σου το κορμί. Τα χέρια του μπορούν εύκολα να σε τυλίξουν, την ίδια ώρα που εσύ γυρίζεις ελαφρώς το κεφάλι σου για να του δώσεις ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Στη συνέχεια όπως είστε... γλιστράτε στα παπλώματα και κάνετε τα πιο ωραία όνειρα...!

6. Καρεκλάτο: Εκπλήξτε τον φέρνοντας μια καρέκλα! Πείτε του να κάτσει και... σιγά σιγά κάθισε και εσύ πάνω του (ακόμα μπορείς να του χορέψεις λίγο πριν κάτσεις, για να τον ανάψεις περισσότερο) με γυρισμένη την πλάτη (όποια θέλει μπορεί και με πρόσωπο, πράξε ελεύθερα!). Θα λατρέψει να σας έχει με την πλάτη σας ενώ κάνετε έρωτα και εκείνος έχει τα χέρια του γαντζωμένα από το στήθος σας. Έχει τον πλήρη έλεγχο και σας κάνει ότι θέλει. Σας πιάνει και σας τραβά τα μαλλιά, σας τρίβει την πλάτη και σας τραβά κοντά του...

7. Ιεραποστολικό: Μπορεί να είναι η πιο συνηθισμένη στάση και η πιο... βολική αλλά ο άντρας την λατρεύει γιατί έτσι του δίνεις τον έλεγχο. Όσο είναι σκυμμένος προς το πρόσωπό σου χρησιμοποίησε τα χείλη σου, φίλησε τον και μην διστάσεις να του ψιθυρίσεις και... δυο λογάκια στο αυτί. Θα τον ανεβάσουν πολύ! Για καλύτερη διείσδυση μπορείς μετά χέρια σου να τον πιάσεις από τα οπίσθιά του και να τον σπρώξεις προς το μέρος σου.