Unpopular opinion: Γιατί το σεξ στο μπάνιο είναι υπερεκτιμημένο

Σίγουρα θα συμφωνήσεις και εσύ.
Unpopular opinion: Γιατί το σεξ στο μπάνιο είναι υπερεκτιμημένο



Πόσες ταινίες δεν έχεις δει που το ζευγάρι κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής του στο μπάνιο; Βλέπεις πόσο παθιασμένοι είναι, πόσο σέξι είναι το νερό που πέφτει στο (γυμνασμένο σώμα), πόσο ερεθιστικό είναι το αφρόλουτρο στο στήθος και όλα τα άλλα ωραία πλάνα που σε κάνουν να θέλεις να κάνεις και εσύ σεξ στη ντουζιέρα. Η πραγματικότητά όμως απέχει πολύ! Αν έχεις κάνει ήδη σίγουρα θα ξέρεις γιατί πράγμα μιλάω, αν όμως όχι διάβασε γιατί το σεξ στο μπάνιο δεν είναι και τόσο ωραίο.

 

● Νόμιζες πως με το νερό θα ήσουν ακόμα πιο υγρή; Κάνεις λάθος! Στην αλήθεια η τριβή όταν δεν έχετε τα δικά σας υγρά είναι πολύ ενοχλητική και η απόλαυση πολύ χαμηλή.

● Για προσπάθησε να αλλάξεις με κομψό τρόπο στάση! Δεν γίνεται. Πρέπει να κρατηθείς για να μην γλιστρήσεις, να κολλήσεις στον τοίχο για να περάσει εκείνος από πίσω σου επειδή είναι τόσο στενά και φυσικά χαλάει όλο το moment.

● Για πρώτη φορά το ύψος θα σταθεί εμπόδιο. Δεν μπορεί να σε σηκώσει γιατί θα πέσει και όταν σε γυρνάει για να σκύψεις εκείνος δεν φτάνει με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να γονατίσει λίγο και να χτυπάει στον τοίχο.

● Πάντα ο ένας από τους δυο σας θα βρίσκεται σε διαφορετική (ενοχλητική) θερμοκρασία. Ή θα κρυώνεις ή θα ζεσταίνεσαι γιατί το τηλέφωνο δεν φτάνει να καλύψεις και τους δυο σας.

● Ξέχνα τα προκαταρκτικά γιατί αν θέλεις να το κάνεις στοματικό σεξ θα πονέσουν τα γόνατά σου σε μια τόσο σκληρή επιφάνεια και φυσικά ξέχνα το να σου κάνει εκείνος στοματικό! Δεν χωράει.